GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când închiriați o mașină?

Novum Timisoara / Noutati  / Ce trebuie să aveți în vedere atunci când închiriați o mașină?

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când închiriați o mașină?

Servicii profesionale de inchirieri masini

Pentru persoanele care au nevoie de o mașină potrivită oricărei situații, compania Novum este alături de dumneavoastră, oferind tuturor doritorilor servicii de închirieri mașini în Timișoara, la prețuri foarte accesibile. Mai mult decât atât, serviciile de închirieri mașini din Timișoara, oferite de compania Novum vă oferă o gamă variată de autoturisme, potrivite pentru orice gusturi și preferințe, fiind perfect create pentru orice eveniment important din viața dumneavoastră.

Închirierea unei mașini reprezintă un pas foarte important, fie că o apelați la acest serviciu pentru mediul profesional, fie pentru o scurtă vacanță alături de cei dragi. Cu toate acestea, înainte de a vă alege mașina dorită, este esențial să aveți în vedere anumite elemente, astfel încât să aveți un sejur impecabil, fără probleme nedorite. Dar despre acestea vom discuta chiar în cadrul articolului de astăzi, așadar, rămâneți alături de noi pentru a descoperi cele mai importante puncte de atins în momentul în care urmează să închiriați o mașină!

Experiența la volan

În funcție de compania aleasă sau de țara în care urmează să călătoriți, sunt șanse foarte mari ca, pentru anumite autoturisme să vi se ceară o anumită experiență la volan, pentru a putea închiria anumite autoturisme. Așa cum este și cazul autoturismelor din categoria C și D, pentru care aveți nevoie de un permis potrivit categoriei alese. De aceea, înainte de a vă închiria mașina dorită, nu uitați să vă interesați și la acest capitol, pentru a nu întâmpina probleme la momentul preluării autoturismului. Însă, cel mai probabil, dacă veți lua legătura cu un reprezentant al companiei, acesta vă va comunica exact toate detaliile importante, referitoare la autoturismul pe care doriți să îl închiriați.

Locul în care urmează să ajungeți

În cazul în care veți călători la mare distanță de casă, sugestia noastră este să vă închiriați mașina din orașul în care urmează să ajungeți, pentru a vă fi mult mai ușor atât la preluarea autoturismului, cât și la predarea acestuia. De asemenea, pentru a economisi timp, vă puteți rezerva din timp autoturismul dorit, astfel că, în momentul în care ajungeți la destinație, doar să vă preluați mașina și să vă continuați sejurul conform planului. Cu siguranță veți salva mult timp prețios!

Costuri suplimentare

Un ultim element foarte important, despre care vom discuta astăzi face referire la costurile suplimentare ce pot si adăugate prețului de închiriere. Așadar, în cazul în care aveți nevoie de anumite servicii suplimentare, precum GPS sau un șofer personal, care să se ocupe pe partea de transport, atunci este de la sine înțeles faptul că vi se vor adăuga costuri suplimentare, pe lângă prețul standard de închiriere al mașinii. Deci, înainte de a vă prelua autoturismul, nu uitați să aveți în vedere și aceste taxe, ce pot fi uneori destul de mari, mai ales dacă aveți nevoie de servicii premium.

Call Now ButtonSuna Acum