GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Sfaturi pentru a alege un hotel bun la un preț mic pentru delegație

Novum Timisoara / Noutati  / Sfaturi pentru a alege un hotel bun la un preț mic pentru delegație

Sfaturi pentru a alege un hotel bun la un preț mic pentru delegație

Servicii de inchirieri masini cu sofer transfer aeroport hotel 

La final, pentru ca totul să meargă conform planului, nu ezitați să fiți fidel și unei companii de transporturi, pentru a beneficia de reduceri substanțiale. Una dintre aceste companii este Novum, aceasta oferind clienților servicii de închirieri mașini în Timișoara. Deoarece ne dorim ca orice client să beneficieze de o experiență cât mai plăcută posibil, serviciile de închirieri mașini din Timișoara, oferite de compania Novum sunt întotdeauna verificate, astfel încât toate mașinile să funcționeze ireproșabil.

Alegerea hotelului pentru delegație este un pas foarte important pentru ca evenimentul să fie perfect. Cu toate acestea, deoarece există pe piață numeroase alternative care mai de care mai interesante, foarte multe persoane sunt puse în dificultate atunci când vine vorba de alegerea hotelului pentru delegație. De aceea, pentru a aduce mai multă lumină în acest caz, vom încerca să vă oferim câteva sfaturi de care ar fi bine să profitați, mai ales dacă vă doriți să rezervați o cameră de hotel la un preț mai mic.

Plătiți cu un card de călătorie

Dacă vreți să vă plătiți sejurul la hotel în prealabil, iar delegația se desfășoară în străinătate, cu siguranță trebuie să țineți cont de comisioanele nu foarte mici pe care le aplică băncile noastre. Astfel, în cazul în care călătoriți des, și sunteți nevoit să efectuați diferite plăți în străinătate, puteți opta pentru un card de călătorie, pentru a diminua cât mai mult posibil comisioanele atât de mari. Așadar, înainte de a pleca la drum, nu uitați să întrebați la banca dumneavoastră dacă puteți opta pentru un astfel de serviciu. Cu siguranță vă va fi foarte util!

Planificați totul din timp

În cazul în care va trebui să călătoriți în perioadele mai speciale ale anului, precum în perioada sărbătorilor sau în sezonul estival, sunt șanse foarte mari ca hotelul ales să nu mai aibă la dispoziție camere libere, în cazul în care vă organizați mult prea târziu. Astfel, pentru a nu vă confrunta cu asemenea probleme, nu ezitați să vă organizați călătoria din timp, chiar și atunci când vorbim despre o călătorie în interes de serviciu. Vă asigurăm că veți fi mult mai organizat, iar acest lucru vă va face să vă simțiți mult mai bine.

Profitați de programele oferite clienților

În cazul în care urmează să vă cazați într-un lanț hotelier cunoscut, cu siguranță în cadrul acestuia se desfășoară diferite programe de bun-venit sau programe de loialitate oferite clienților, astfel încât direcțiunea hotelului să mulțumească tuturor clienților pentru interesul acordat lanțului hotelier. De aceea, dacă sunteți nevoit să călătoriți des în interes de serviciu, atât în țara noastră cât și în afara ei, nu ezitați să fiți fidel unui lanț hotelier care să se potrivească cu cerințele dumneavoastră. Astfel, puteți beneficia de reduceri considerabil, ce își vor spune cuvântul mai ales atunci când aveți numeroase cheltuieli pe listă!

Call Now ButtonSuna Acum