Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport consulate, ministere, ambasade Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Alte Servicii  / Transport pentru Institutii / Transport consulate, ministere, ambasade Timisoara


Rent a Car Timisoara Ieftin - Inchirieri Masini TimisoaraTimisoara este un oras  important pe harta diplomatica a Europei. Exista frecvent in Timisoara evenimente importante, ceremonii sau sedinte care au ca invitati ministri, ambasadori, consuli sau diplomati. Toate aceste persoane au nevoie de un mijloc de transport sigur si comod, atat in oras, cat si in deplasarile pe care trebuie sa le faca. Din acest motiv, compania Novum Rent a Car din Timisoara a creat un serviciu special de transport pentru consulateministere si ambasade in Timisoara.

Daca va intrebati in ce consta, concret, serviciul de transport pentru consulate, ministere si ambasade, ei bine, acesta este practic un serviciu de rent a car cu sofer, disponibil in Timisoara, conceput pentru  transportul persoanelor cu functii importante in institutiile de stat, in Timisoara si in afara acesteia.

Fie ca persoanele respective au nevoie de:
transfer la aeroportul din Timisoara sau de un mijloc
transportin delegatii cu plecare din Timisoara, serviciul
transport pentru consulateministere si ambasade oferit de Novum Rent a Car Timisoara nu ii va dezamagi .

De asemenea, servciul poate fi solicitat si pentru a rezolva problema transportului pe distante mai mari, precum  transportul intre Timisoara si Bucuresti.

Inchirierile auto se fac de la sediul nostru din Timisoara. Masinile oferite spre inchiriere sunt masini noi, recunoscute pentru calitatea si siguranta oferite, iar soferii sunt profesionisti desavarsiti, vorbitori de limba engleza, asa ca vor satisface chiar si cele mai exigente pretentii.

In concluzie, daca sunteti vreodata in cautarea unui mijloc de transport pentru persoane din consulateministere si ambasade, Novum Rent a Car Timisoara va sta la dispozitie.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum