Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport spitale, clinici Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Alte Servicii  / Transport pentru Institutii / Transport spitale, clinici Timisoara


Rent a Car Timisoara - Mercedes Benz V-ClasseStim ca in anumite privinte, spitalele din Timisoara ofera servicii limitate. De aceea, am creat un serviciu de rent a car cu sofer in Timisoara special  pentru transportul catre spitalele si clinicile din afara Timisoarei.

Foarte multe persoane renunta la a urma un tratament in institutii indepartate de Timisoara din cauza ca nu au mijloace de transport eficiente si flexibile. Apeland la serviciul de inchiriere auto oferit de Novum Rent a Car Timisoara pentru transportul la spitalele si clinicile din afara Timisoarei, veti putea asigura rapid, ieftin si in siguranta maxima transportul, indiferent de distanta. Astfel, transportul de la Timisoara la clinica din Szegedtransportul de la Timisoara la spitalele din Bucuresti sau transportul de la Timisoara la clinicile din Oradea nu va mai reprezenta o problema. Cu alte cuvinte, transferul intre orase nu mai reprezinta un impediment, fie ca este vorba de distante mari sau rute mai scurte.

Masinile oferite spre inchiriere pentru transportul persoanelor din Timisoara care au nevoie de ingrijiri medicale la spitalele si clinicile din afara Timisoarei sunt masini de calitate si de diferite dimensiuni, existand si varianta unui serviciu de rent a car pentru microbuze, tot din Timisoara.

Asadar, de acum inainte nu mai trebuie sa va alegeti locul in care veti beneficia de ingrijiri medicale in functie de mijloacele de transport existene catre spitalele si clinicile din afara Timisoarei, ci in functie de calitatea medicilor acestora. Servciul nostru de inchiriere masini din Timisoara face posibil acest lucru.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum