Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport pelerinaje Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Alte Servicii  / Transport Turisti si Calatorii / Transport pelerinaje Timisoara


rent-a-bus-timisoara-mercedes-sprinterNu mai este o surpriza pentru nimeni ca turismul religios este din ce in ce mai agreat de romani. De aceea, compania Novum Rent a Car din Timisoara va ofera un serviciu de inchiriere de masini cu  sofer din Timisoara pentru transportul in pelerinaje, cu plecare din Timisoara.

Nu ar trebui sa lasam sa intervina nici un obstacol in incercarile noastre de a ne gasi echilibrul spiritual. insa de foarte multe ori, timisorenii care s-au gandit sa plece in pelerinaje au abandonat aceasta idee din cauza lipsei unei oferte dedicate privind transportul. Din fericire, acest lucru nu mai reprezinta o problema.

Persoanele din Timisoara care sunt in cautarea unui mijloc de transport in pelerinaje, cu sofer, pentru calatorii in tara sau in strainatate, pot apela la serviciul nostru de rent a car cu sofer din Timisoara, pentru o masina de dimensiuni standard. Iar in cazul in care cautati un mijloc de transport pentru transportul grupurilor mai mari din Timisoara, puteti apela la serviciul de rent a car pentru microbuze, disponibil tot la Novum Rent a Car Timisoara.

Masinile oferite spre inchiriere de Novum Rent a Car Timisoara pentru  transportul in pelerinaje sunt masininoi, de cea mai buna calitate, care asigura cele mai bune conditii pentru transportul de persoane si de grupuri mai mari.

Procesul de inchiriere auto este unul rapid si simplu, fara birocratie excesiva si clauze exagerate.

Asadar, atunci cand veti avea nevoie de un mijloc de transport cu sofer, pentru calatoriile in pelerinaje cu plecare din Timisoara, apelati cu incredere la serviciile de inchiriere masini oferite de Novum Rent a Car Timisoara.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum