Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport Business

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Alte Servicii  / Transport Business / Transport Business


Rent a Car cu Sofer Timisoara | Rent a Car TimisoaraNicicand nu este mai puternica nevoia unui mijloc de transport sigur si rapid precum in cazul unei calatorii de afaceri. Din acest motiv, Novum Rent a Car Timisoara a creat un serviciu de rent a car cu sofer in Timisoara special pentru transportul business din si in Timisoara.

Oamenii de afaceri sunt persoane extrem de ocupate, mereu aflate intre doua intalniri sau sedinte. Timpul inseamna bani pentru ei, mai mult decat pentru oricine, de aceea este vital sa se deplaseze rapid dintr-un loc intr-altul. Serviciul nostru pentru transportul business exact asta presupune.

Transportul business Timisoara este recomandat atat pentru transportul catre intalniri de afaceri din Timisoara sau din afara ei, cat si pentru transportul in delegatii cu plecare din Timisoara, indiferent de lungimea rutei. Astfel, daca serviciul va obliga sa faceti des drumul TimisoaraBucuresti sau orice alte calatorii in tara si in strainatate, ori daca aveti nevoie de un simplu transfer la aeroportul Timisoara, puteti apela la serviciul nostru de inchirieri auto din Timisoara.

In plus, pentru ocazii deosebite sau transportul unor persoane importante in Timisoara, tot in cadrul gamei de solutii pentru transportul business Timisoara, va punem la dispozitie si un serviciu de inchirieri limuzine cu sofer din Timisoara. Cu acest serviciu, calatoria va fi una memorabila, iar partenerii dumneavoastra de afaceri se vor simti respectati.

Asadar, daca aveti o profesie care implica multe calatorii in interes de afaceri, serviciul de inchirieri masini din Timisoara pentru transport business Timisoara oferit de Novum la Rent a car este solutia perfecta pentru dumneavoastra.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum