Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport Companii Multinationale Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Alte Servicii  / Transport Business / Transport Companii Multinationale Timisoara


Inchirieri Masini Timisoara - Transport Companii MultinationaleStim ca in ultimii ani, Timisoara a devenit gazda din ce in ce mai multor filiale de companii multinationale. De aceea, am gandit un serviciu special de transport pentru companiile multinationale din Timisoara.

Pe cat de diverse sunt obiectele de activitate ale companiilor multinationale din Timisoara, pe atat sunt de variate si nevoile pe care acestea le au cu privire la transportul persoanelor din Timisoara. Exista, spre exemplu, nevoi de transport specifice angajatilor. Astfel, companiile multinationale cu sedii aflate in zonele periferice se confrunta adesea cu problema transportului angajatilor de la/la locul de munca din Timisoara.

Serviciul de transport special creat de Novum Rent a Car Timisoara pentru companiile multinationale ofera o solutie la aceasta problema, prin posibilitatea de inchirieri auto din Timisoara, pentru transportul persoanelor, cu sofer,in Timisoara  sau in afara acesteia.

Dar exista si nevoi de transport specifice partenerilor, actionarilor sau oamenilor cu o putere mare de decizie. De exemplu, una dintre problemele legate de transport cu care se confrunta o buna parte din companiile multinationale din Timisoara se refera la transportul partenerilor de afaceri aflati in vizita in Timisoara, pentru care este nevoie deseori de transport local cu sofer in Timisoara ori de transfer la aeroportul din Timisoara. Serviiciile noastre de rent a car rezolva cu succes si aceste aspecte. De asemenea, asiguram si posibilitatea inchirierii de masini cu sofer din Timisoara si pentru transportul in delegatii, cu plecare din Timisoara.

Punand la dispozitie masini de o buna calitate, de diferite dimensiuni si soferi cu experienta, vorbitori de limba engleza, compania Novum Rent a Car din Timisoara incearca sa rezolve o gama cat mai variata de probleme de transport cu care se confrunta companiile multinationale din Timisoara.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum