Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport pentru teambuilding Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Alte Servicii  / Transport Business / Transport pentru teambuilding Timisoara


Inchirieri Auto Timisoara - Transport TeambuildingDin ce in ce mai multe companii multinationale din Timisoara organizeaza team buildinguri pentru angajati, sub forma unor calatorii in tara sau in strainatate, in care se imbina utilul cu placutul, in incercarea de a consolida relatiile dintre angajati. Aceste activitati au dus la nasterea unei nevoi din ce in ce mai mari pentru un mijloc de transport de calitate si rentabil pentru grupurile din Timisoara. Din acest motiv, compania Novum Rent a Car din Timisoara a creat un serviciu de transport special pentru excursiile de tip teambuilding din Timisoara.

Acest serviciu permite companiilor multinationale sa  asigure  transportul persoanelor din Timisoara care vor lua parte  la teambuilding prin inchirierea de masini din Timisoara. Masinile au capacitati diferite, in functie de dimensiunea grupului din Timisoara care are nevoie de transport in calatoria respectiva.

Serviciul de transport pentru teambuilding Timisoara poate viza  calatorii pe rute mai mari, precum transportul de la  Timisoara la Bucuresti, sau pe distante mai scurte. in plus, pentru calatoriile in strainatate, compania Novum Rent a Car din Timisoara va pune la dispozitie si un serviciu de inchiriere auto cu sofertot  in Timisoara, pentru transportul la aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

Asadar, nu are importanta dimensiunea grupului de persoane pentru care aveti nevoie de un mijloc de transport in teambuiding si nici distanta dintre Timisoara si destinatia pe care ati ales-o. Oricare ar fi preferintele si nevoile dumneavoastra, Novum Rent a Car va incerca intotdeauna sa vi le satisfaca prin servicii rentabile si de calitate.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum