Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport formatii de muzica Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Alte Servicii  / Transport Evenimente / Transport formatii de muzica Timisoara


inchirieri-microbuze-timisoaraToata lumea stie faptul ca secretul unui eveniment reusit este muzica. si cum nici o muzica nu se compara cu cea cantata live, Novum Rent a Car Timisoara a creat un serviciu special pentru  transportul formatiilor demuzica in Timisoara , astfel ca evenimentul dumneavoastra sa fie perfect.

Fie ca va pregatiti pentru ziua cea mare si aveti nevoie de transportul unei  trupe de muzica in Timisoara pentru nunta dumneavoastra ori pentru un botez, fie ca organizati o petrecere privata in Timisoara si aveti nevoie de transportul formatiei in locul cu pricina, serviciul nostru de inchirieri auto Timisoara pentru transportul formatiilor de muzica in  Timisoara va sta la dispozitie. Sevciciul nostru nu se limiteaza la evenimentele private, de familie, ci se pliaza si pe nevoile de transport existente in cazul organizarii unor concerte. Astfel, oferim si posibilitatea transportului formatiilor de muzica de la/la cluburile din Timisoara, precum si transferul acestora intre orase.

Astfel, fie ca aveti nevoie e transportul unei formatii la nunti organizate in Timisoara sau chiar in afara ei, fie ca aveti nevoie de transportul acesteia la botezurile din Timisoara sau la concertele sustinute in cluburi, Novum Rent a Car va sta la dispozitie.

Masinile oferite spre inchiriere de compania Novum Rent a Car din Timisoara sunt masini de calitate superioara si de capacitati diferite, astfel ca va putem asigura ca transportul persoanelor care fac parte din formatii muzicale si transportul echipamentelor acestora in Timisoara se vor face in conditii de maxima siguranta.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum