Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transport pentru ceremonii Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Alte Servicii  / Transport Evenimente / Transport pentru ceremonii Timisoara


rent-a-car-timisoara-mercedes-e-classIn cazul in care organizati o ceremonieori o festivitate de premiere in Timisoara, problema transportului participantilor nu ar trebui sa va preocupe. Organizarea unui astfel de evenimente presupune un volum extrem de mare de munca si necesita o mare atentie la detalii, asa ca o grija  suplimentara, precum cea a transportului, ar putea sa compromita buna desfasurarea a evenimentului dumneavoastra. De aceea, Novum Rent a Car Timisoara va pune la dispozitie un serviciu de transport pentru ceremoniile din Timisoara, care va permite  inchirierea de masini pentru transportul de persoane din Timisoara.

Acest serviciu este potrivit pentru nevoile de transport ale scolilor sau universitatilor din Timisoara, unde au loc frecvent astfel de ceremonii. De asemenea, puteti apela la serviciul nostru de transport pentru ceremonii din Timisoara si atunci cand trebuie sa gasiti un miloc de transport pentru turistii veniti in Timisoara care participa la un astfel de eveniment sau, in general, pentru transportul grupurilor mari de persoane din Timisoara.

Iar in cazul in care la ceremonie aveti invitati speciali, cu statut de VIP, avem si pentru aceasta categorie solutia de transport potrivita. Pentru transportul VIP la ceremoniile din Timisoara, nu trebuie sa va faceti griji privind confortul sau siguranta invitatilor dumneavoastra.  Masinile pe care le oferim spre inchiriere o sa va atinga si cele mai exigente asteptari.

Trebuie mentionat ca puteti apela la serviciul nostru de transport pentru  ceremonii si daca evenimentul are loc in afara Timisoarei ori daca participantii vin din alt oras, deoarece inchirierile auto de la Novum Rent a Car Timisoara se pot face si pentru a asigura transferul intre orase.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum