Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
CONTACT: +40 786 120 084
office@novumtimisoara.ro
NE GASITI PE:
Top
 

Blog

Novum Timisoara / Noutati  / Belgrad – o capitală de neratat

Belgrad – o capitală de neratat

Pentru că întotdeauna mai este loc de puțină relaxare, ce spuneți de o scurtă călătorie în Belgrad? Dacă până acum nu ați avut oportunitatea de a vă bucura de frumusețea orașului Belgrad, sperăm ca articolul de astăzi să vă încurajeze să îi acordați o șansă, căci nu veți regreta. Iar pentru a vă convinge, vă vom prezenta câteva frumuseți ale orașului, pe care ar trebui să vi le notați pe o listă cu lucruri și locuri de văzut. Vă asigurăm că vă vor uimi!

Parcul Kalemegdan

Parcul Kalemegdan este un loc reprezentativ pentru Belgrad, fiind disponibil tuturor persoanelor dornice de a-l descoperi. Mai mult decât atât, dacă vă pasionează arta, nu ezitați să vizitați și câteva muzee disponibile tot aici. Din păcate, va trebui să plătiți bilet la intrarea în muzee, însă, experiența merită întru totul. De asemenea, tot în cadrul acestui parc se află și Fortăreața Kalemegdan, loc pe care îl puteți vizita gratuit, la fel ca și parcul cu același nume. Nu uitați să îi acordați măcar o oră pentru a descoperi aceste locuri, căci aveți ce vedea. În plus, să nu uităm că vara este anotimpul cel mai potrivit pentru parcul Kalemegdan!

Knez Mihailova

Knez Mihailova este o stradă luxoasă din Belgrad, plină cu magazinele marilor branduri dar și cu multe alte frumuseți. În cazul în care vă pasionează marii designeri, nu ezitați să veniți aici, însă, cardurile trebuie să fie pline. Cu toate acestea, pentru o scurtă plimbare pe această stradă, sigur veți avea ce admira. Knez Mihailova este o străduță pietonală, cu numeroase clădiri ce dețin o arhitectură superbă, dar și cu mici concerte ce vor face din plimbarea aparent banală, o adevărată experiență. De asemenea, aici puteți găsi diferite standuri locale, pline cu lucruri la prețuri foarte accesibile ca preț.

Catedrala Sfântul Sava

Continuăm cu un loc plin de spiritualitate, ce vă va încărca bateriile cu multă energie pozitivă, și anume Catedrala Sfântul Sava. Dacă veți avea oportunitatea să veniți în Belgrad fie și pentru câteva zile, nu ezitați să vizitați acest loc, căci vă va plăcea cu siguranță. Arhitectura sa, cel puțin cea exterioară, nu este ceva ce putem vedea zilnic, așadar, nu ezitați să îi dați  o șansă. În plus, trebuie să menționăm faptul că acest monument se află în topul celor mai frumoase catedrale din toată Europa. Sună interesant, nu-i așa?

La finalul articolului de astăzi…

Toate acestea fiind spuse, un ultim lucru necesar pentru a porni la drum este transportul. Iar pentru că vrem să rezolvăm și această problemă aparent majoră, compania Novum vă pune la dispoziție servicii de închirieri mașini în Timișoara, pentru ca orice călătorie să devină o perioadă plină de liniște și relaxare. De asemenea, pentru a ne asigura că totul merge perfect, serviciile de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum sunt întotdeauna atent verificate, pentru a da cel mai bun randament. Să nu uităm că beneficiați de toate acestea la un super preț. Așadar, v-am convins să ne contactați?

Call Now ButtonSuna Acum