GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Ce trebuie să faceți înainte de a restitui mașina închiriată?

Novum Timisoara / Noutati  / Ce trebuie să faceți înainte de a restitui mașina închiriată?

Ce trebuie să faceți înainte de a restitui mașina închiriată?

Novum, alegerea ideala pentru inchiriat masini in Timisoara

Pentru că mașinile închiriate au numeroase avantaje, mai ales dacă aveți nevoie de una, compania Novum vă oferă servicii de închirieri mașini în Timișoara pentru toate persoanele dornice de a descoperi Timișoara la volanul unei mașini impecabile. Mai mult decât atât, în cadrul serviciilor de închirieri mașini din Timișoara, oferite de compania Novum veți găsi autoturisme potrivite atât pentru mediul profesional, business, unde aveți nevoie de anumite mașini, dar și pentru o călătorie cu familia, în care o mașină cu patru locuri este mai mult decât suficientă.

Dacă ați închiriat o mașină și urmează să o restituiți în câteva zile, probabil vă întrebați care sunt pașii pe care ar trebui să îi urmați înainte de a vă despărți de autoturismul închiriat. Chiar dacă nu există o rețetă anume, sunt anumite elemente cărora ar fi bine să le acordați o atenție sporită, astfel încât să vă asigurați că totul este în regulă. Dar despre acestea vom discuta chiar în cadrul articolului de astăzi, acesta fiind dedicat persoanelor care au închiriat deja un autoturism. Haideți să vedem ce ar trebui să verificați înainte de a preda mașina!

Restituiți mașina din timp

Atunci când ați închiriat mașina, cel mai probabil vi s-a comunicat ziua și ora la care ar trebui să restituiți autoturismul. Așadar, țineți cont de ora respectivă, iar dacă este posibil, încercați să o restituiți chiar cu câteva minute mai devreme. În cazul în care o restituiți mai târziu, sunt șanse foarte mari să plătiți costuri suplimentare, care pot fi destul de mari în funcție de autoturismul ales. În schimb, dacă o veți preda mai devreme, este posibil să beneficiați și de anumite reduceri și avantaje la următoarea închiriere.

Verificați cu atenție mașina

Un alt lucru de făcut înainte de a restitui mașina este să o verificați cât mai bine posibil, pentru a vedea dacă nu ați uitat ceva important. Nu uitați să luați toate actele pe care le-ați pus în torpedoul mașinii. De asemenea, încercați să nu lăsați mizerie sau alte ambalaje, cum se mai întâmplă de obicei, mai ales dacă ați închiriat-o pentru o perioadă mai mare de timp, pentru a nu vi se adăuga alte costuri suplimentare, tocmai pentru că mașina nu mai este în același stadiu ca atunci când ați închiriat-o, doar din cauza unor ambalaje sau hârtii aruncate inutil în mașină.

Faceți plinul

Dacă ați închiriat mașina având rezervorul plin, atunci și la predare acesta ar trebui să se găsească în același stadiu. De asemenea, dacă ați avut rezervorul aproape gol, îl puteți lăsa la fel fără nicio problemă, tocmai pentru că așa ați preluat mașina la momentul respectiv. În schimb, dacă mașina a avut rezervorul plin, iar dumneavoastră nu o predați la fel, sunt șanse foarte mari ca, pe lângă costul final, să vi se mai adauge și alte taxe, mai puțin dorite, dar foarte mari. Așadar, nu uitați să țineți cont și de acest lucru!

Call Now ButtonSuna Acum