GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Cum să vă mențineți sănătatea în delegație?

Novum Timisoara / Noutati  / Cum să vă mențineți sănătatea în delegație?

Cum să vă mențineți sănătatea în delegație?

Rezolvati problema masinii de inchiriat cu Novum

Pentru a vă menține sănătatea psihică, este nevoie și de un mijloc de transport rapid și eficient, care să nu vă facă să așteptați zeci de minute. De aceea, compania Novum vă oferă servicii de închirieri mașini în Timișoara, pentru ca dumneavoastră să ajungeți la timp chiar și la ședința programată la ora opt dimineața. In cazul în care nu aveți permis de conducere, puteți apela la serviciile de închirieri mașini din Timișoara cu șofer, astfel încât să nu vă confruntați cu problemele traficului!

Delegațiile sunt un prilej foarte bun pentru a descoperi noi destinații care mai de care mai interesante, dar, din păcate, reprezintă și perioada în care au loc multe excese, de cele mai multe ori alimentare, ce au consecințe directe asupra sănătății noastre. Pentru a ne menține sănătatea și în cadrul călătoriilor de afaceri, prin intermediul articolului de astăzi vă vom prezenta câteva sfaturi utile de care să țineți cont. Vă asigurăm că sunt foarte ușor de pus în practică, fiind niște pași intuitivi, neavând nevoie de mult efort din partea dumneavoastră. Haideți să le descoperim împreună!

Beți apă!

Deoarece călătoriile în interes de serviciu presupun foarte multe ore la serviciu, de cele mai multe ori uităm să ne hidratăm. Din păcate, acest lucru nu aduce nimic bun organismului nostru, astfel că, atunci când vă veți aștepta mai puțin, acesta nu va mai da randamentul pe care îl cunoșteați. De aceea, înainte de a pleca la serviciu, recomandăm să beți un pahar cu apă plată. De asemenea, pe parcursul nopții, încercați să aveți o sticlă de apă la îndemână, astfel încât, în cazul în care vi se va face sete, să o puteți folosi. Astfel, organismul dumneavoastră va fi hidratat, iar acest lucru se va vedea și la locul de muncă.

Mâncați sănătos!

Alimentația sănătoasă nu ar trebui să dispară nici în delegație, chiar dacă, din cauza programului destul de lung de muncă veți fi tentat să mâncați foarte multe alimente nesănătoase. Astfel, pentru a vă păstra sănătatea, sugestia noastră este să aveți permanent în camera de hotel câteva fructe, eventual fructele dumneavoastră preferate, pe care să le consumați ori de câte ori aveți ocazia. Totodată, nu uitați de cele trei mese pe zi: micul dejun, prânzul și cina, dar și de cele două gustări pe care trebuie să le luați pentru a avea energie pe tot parcursul zilei.

Păstrați camera curată!

O cameră curată și aerisită este esențială în delegații, astfel încât să vă mențineți ordine în gânduri, dar și în cameră. Chiar dacă veți avea un program lung, sugestia noastră este să vă faceți timp măcar zece minute astfel încât să vă aerisiți camera. Veți vedea că diferența este una semnificativă, mai ales în situația în care veți fi nevoit să lucrați și în camera de hotel în anumite zile, din diverse motive. Să nu uităm faptul că o cameră curată vă va permite să vă găsiți mult mai ușor lucrurile!

Call Now ButtonSuna Acum