GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Cum să vă mențineți un mic dejun sănătos în delegație?

Novum Timisoara / Noutati  / Cum să vă mențineți un mic dejun sănătos în delegație?

Cum să vă mențineți un mic dejun sănătos în delegație?

Inchirieri Masini pentru delegatii de lunga durata.

La final, pentru că și sănătatea psihică este foarte importantă, suntem convinși de faptul că aveți nevoie de un mijloc de transport rapid și eficient, care să vă stea la dispoziție. În acest caz, serviciile de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum sunt tot ceea ce aveți nevoie, acestea fiind perfecte pentru orice situație din viața dumneavoastră. Apelând la serviciile de închirieri mașini din Timișoara, oferite de compania Novum veți beneficia de prețuri de nerefuzat, pentru autoturisme impecabile!

Delegația reprezintă o perioadă foarte importantă din viața profesională a fiecăruia dintre noi, fiind, în același timp, și o perioadă în care apar destul de multe excese, care, nu își au locul în cele mai multe cazuri. Astfel, pentru a da un randament maxim la locul de muncă, este foarte important să aveți o alimentație cât mai sănătoasă bazată pe multe fructe și legume. Iar pentru că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta trei sfaturi utile pentru a avea o dimineață bazată pe o alimentație redusă în calorii.

Țineți cont de numărul de calorii

Înainte de a vă umple farfuria cu mâncăruri care mai de care mai delicioase, nu uitați să țineți cont și de numărul de calorii al fiecărui preparat pe care urmează să îl mâncați. Astfel, veți putea aborda un mic dejun echilibrat, care să vă confere energie pe toată durata zilei, fără a simți o senzație mai puțin confortabilă, din cauza mâncatului în exces. De asemenea, încercați să optați pentru alimente nu foarte grase, ușor de digerat, pentru a nu întâmpina stări neplăcute pe parcursul zilei.

Renunțați la cafeaua cu lapte și zahăr

Unul dintre ritualurile de dimineață îl reprezintă cafea delicioasă, ce ne trezește simțurile chiar și în cele mai mohorâte zile. Cu toate acestea, dacă până acum erați un mare iubitor al cafelei cu mult zahăr și lapte, recomandăm să renunțați treptat la acest obicei, tocmai din cauza numărului mare de calorii pe care acestea îl conțin. Dacă nu doriți să renunțați la cafeaua mult iubită, atunci, sfatul nostru este să optați pentru o cafea simplă, eventual cu o cantitate cât mai mică de zahăr. Veți vedea că ritualul cafelei de dimineață va deveni unul foarte plăcut, dar și foarte sănătos.

Nu mâncați câte puțin din toate

De cele mai multe ori, dimineața, veți vedea că la micul dejun puteți găsi un bufet suedez, plin cu toate mâncărurile posibile. În acest caz, recomandarea noastră este să fiți cumpătat și să mâncați puțin, cât să prindeți energia de care aveți nevoie. Chiar dacă la prima vedere puteți fi tentat să mâncați din toate câte puțin, sugestia noastră este să renunțați la acest obicei, deoarece nu aveți nimic de câștigat, ci din contră. În plus, după cum am menționat și la punctele anterioare, optați pentru alimente ușoare, care să nu creeze o stare de rău de-a lungul zilei.

Call Now ButtonSuna Acum
WhatsApp chat