Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
CONTACT: +40 786 120 084
office@novumtimisoara.ro
NE GASITI PE:
Top
 

Blog

Novum Timisoara / Noutati  / De ce apare teama de zbor?

De ce apare teama de zbor?

Teama de zbor este un eveniment foarte des întâlnit în rândul pasagerilor, foarte multe persoane considerând avionul un mijloc de transport foarte periculos. De aceea, aceste persoane evită pe cât posibil drumurile de avion, existând numeroase motive ce duc la crearea stării de frică. Tocmai de aceea, prin intermediul articolului de astăzi, vă vom prezenta câteva motive ce creează starea de teamă de zbor. Haideți să le descoperim împreună!

Teama de a muri

Deoarece vă aflați la o înălțime foarte mare, de aproximativ 8000 de metri înălțime, foarte multe persoane dobândesc o teamă pentru zbor, tocmai din cauza acestui lucru. De asemenea, în cazul zborurilor transatlantice, înălțimea este de peste 10000 de metri, fapt care întărește această frică de zbor, și, implicit, teama de moarte. Astfel, fiind conștiente de distanța până la sol, foarte multe persoane manifestă o stare de frică, tocmai pentru că, în cazul unui eveniment nepotrivit, șansele de supraviețuire sunt destul de mici. Cu toate acestea, pentru a nu simți neapărat înălțimea, sugestia noastră este să evitați locurile de la fereastră, pentru a vă simți întocmai ca în oricare mijloc de transport., tocmai pentru că nu puteți vedea concret toate detaliile pe fereastră.

Nu vedeți piloții

O altă cauză care are ca efect teama de zbor este cabina piloților, aceasta fiind pe deplin izolată de restul pasagerilor. Astfel, foarte multe persoane sunt speriate de acest lucru, tocmai pentru că nu pot vedea manevrele executate de piloți. De aceea, din cauza faptului că nu pot vedea concret etapele parcurse de piloți, pasagerii nu pot anticipa mișcările avionului, fapt care duce la crearea acestei fobii pentru avion. Cu toate acestea, chiar dacă ați fi putut anticipa mișcările avionului, este bine să înțelegeți că piloții sunt cei care se ocupă de buna desfășurare a zborului, pasagerii neputând avea nicio influență.

Teama de spații mici

În cazul în care suferiți de claustrofobie, faptul că vă aflați într-un avion destul de mic, cu mulți pasageri, nu va conduce decât la accentuarea acestei probleme, fapt care va duce la crearea uni stări de teamă în privința zborului. Cu toate acestea, pentru a evita această stare, recomandăm să evitați zborurile low-cost, tocmai pentru că acestea se desfășoară în avioane destul de mici. Chiar dacă va trebui să mai investiți câțiva bănuți, nu veți mai resimți aceeași stare de frică, ci veți fi mult mai relaxat.

În încheierea articolului de astăzi…

Dacă sunteți de părere că avionul nu vi se potrivește, atunci, compania Novum vine în ajutorul dumneavoastră, oferindu-vă servicii de închirieri mașini în Timișoara. De asemenea, în cazul în care nu vă place să vă petreceți ore în șir la volan, într-un trafic aglomerat, însă preferați să fiți transportat cu un autoturism, puteți opta fără probleme la serviciile de închirieri mașini în Timișoara cu șofer, oferite tot de către compania noastră. Tot ce trebuie să faceți este să îi comunicați șoferului adresa, iar acesta se va ocupa pe deplin pentru a vă transporta în siguranță oriunde vă doriți.

Call Now ButtonSuna Acum