GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Diplome si Certificari

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Firma Rent a Car Timisoara / Diplome si Certificari


Inchirieri Masini Timisoara | Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute. Asadar, Novum Rent a Car va pune la dispozitie servicii de inchiriere masini de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase si in conditii extrem de flexibile.

Fie ca sunteti doar in vizita si aveti nevoie de o masina cu care sa va deplasati pe strazile Timisoarei, sau pur si simplu v-ati hotarat spontan sa faceti un roadtrip, serviciile noastre de inchiriere auto va vor multumi pe deplin.

Oferim conditii speciale pentru transport de persoanecu sau fara sofer, serviciile noastre de rent a caracoperind scopuri dintre cele mai diverse, de la transfer aeroport la asigurarea transportului pentru consulate, ministere si ambasade.

Organizati un eveniment sau o petrecere privata si aveti nevoie sa asigurati transportul invitatilor sau a formatiilor de muzicaNovum Rent a Car va pune la dispozitie posibilitatea de inchirire de microbuze sau bus-uri care sa satisfaca si cele mai exigente pretentii ale dumneavoastra.

Puneti la cale o excursie cu grupuri mari de elevi sau studenti? Ati ajuns in locul potrivit, pentru ca am conceput servicii speciale de transport pentru scoli, universitati si gradinite.

De asemenea, va oferim posibilitatea inchirierii de masini pe termen lung, pentru calatorii nationale sau internationale, in scop de afaceri sau personal. Mai mult decat atat, avem solutii si pentru nevoile de transport manifestate din ce in ce mai acut in mediul de afaceri. Astfel, asiguram transportul angajatilor de la si catre locul de munca, dar si deplasarea acestora in delegatii.

Dincolo de preturile avantajoase, garantam pentru seriozitatea si profesionalismul angajatilor nostri si pentru calitatea masinilor pe care le oferim spre inchiriere.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum