Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Prezentare Novum Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara / Firma Rent a Car Timisoara / Prezentare Novum Timisoara


Rent a Car Timisoara - Mercedes Benz V-ClasseNovum Rent a car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute. Asadar, Novum Rent a Car va pune la dispozitie servicii de inchiriere masini de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase si in conditii extrem de flexibile.

Fie ca sunteti doar in vizita si aveti nevoie de o masina cu care sa va deplasati pe strazile Timisoarei, sau pur si simplu v-ati hotarat spontan sa faceti un roadtrip, serviciile noastre de inchiriere auto va vor multumi pe deplin.

Oferim conditii speciale pentru transport de persoanecu sau fara sofer, serviciile noastre de rent a car acoperind scopuri dintre cele mai diverse, de la transfer aeroport la asigurarea transportului pentru consulate, ministere si ambasade.

Organizati un eveniment sau o petrecere privata si aveti nevoie sa asigurat transportul invitatilor sau a formatiilor de muzicaNovum Rent a Car va pune la dispozitie posibilitatea de inchirire de microbuze sau bus-uri care sa satisfaca si cele mai exigente pretentii ale dumneavoastra.

Puneti la cale o excursie cu grupuri mari de elevi sau studenti? Ati ajuns in locul potrivit, pentru ca am conceput servicii speciale de transport pentru scoli, universitati si gradinite.

De asemenea, va oferim posibilitatea inchirierii de masini pe termen lung, pentru calatorii nationale sau internationale, in scop de afaceri sau personal. Mai mult decat atat, avem solutii si pentru nevoile de transport manifestate din ce in ce mai acut in mediul de afaceri. Astfel, asiguram transportul angajatilor de la si catre locul de munca, dar si deplasarea acestora in delegatii.

Dincolo de preturile avantajoase, garantam pentru seriozitatea si profesionalismul angajatilor nostri si pentru calitatea masinilor pe care le oferim spre inchiriere.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Ce acte am nevoie sa inchiriez o masina?

Ai nevoie doar de un permis valid si buletin.

Care sunt avantajele de a inchiria o masina cu Novum?

1. Poti inchiria o masina atat in tara cat si in afara tarii. 2. Daca o masina este disponibila, o poti inchiria la orice ora din zi. Mai mult poti rezerva o masina la orice ora din zi! 3. In cel mult 20 de minute ai masina, fara nici o alta bataie de cap. 4. Iti putem preda sau prelua masina de oriunde din Timisoara sau chiar si de la aeroport. 5. Beneficiezi de asistenta telefonica 24/7 cu persoana de suport a companiei. 6. Toate masinile au vinieta pe teritoriul Romaniei, lanturi de iarna, veste reflectorizante, trusa medicala si extinctor.

Care este programul de lucru?

Ne poti suna la orice ora din zi. Indiferent de ora, daca avem masini disponibile, le poti inchiria fara nici o problema.

Microbuzele sunt obligatorii sa fie inchiriate cu sofer?

Nu, poti inchiria un microbuz si fara sofer, atata timp cat ai clasificarea necesara pe carnetul de conducere.

Trebuie sa gasesc eu cazare soferului in deplasari?

Nu neaparat. In cazul in care nu dispui de optiuni de cazare pentru sofer, ne vom ocupa noi de cazarea soferului indiferent de localitate.

Call Now ButtonSuna Acum