GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei greșeli comune atunci când planificați o călătorie în interes de serviciu

Novum Timisoara / Noutati  / Trei greșeli comune atunci când planificați o călătorie în interes de serviciu

Trei greșeli comune atunci când planificați o călătorie în interes de serviciu

Inchirieri masini pentru calatorii de serviciu

Un alt lucru de avut în vedere într-o delegație este transportul. La acest  capitol, compania Novum vine în ajutorul dumneavoastră, oferindu-vă servicii de închirieri mașini în Timișoara tuturor antreprenorilor dornici de succes. Mai mult decât atât, pentru că suntem conștienți de faptul că bugetul își are importanța sa într-o călătorie în interes de serviciu, compania Novum vă pune la dispoziție servicii de închirieri mașini în Timișoara la prețuri foarte accesibile, de nerefuzat.

Evitati una din greseli si optati pentru inchirierea unei masini in orasul in care va deplasati

Planificarea unei călătorii în interes de serviciu nu este atât de ușoară pe cât ar putea părea la prima vedere, astfel că, foarte mulți antreprenori sunt tentați să facă greșeli mai puțin voite, care, ulterior, au un impact direct asupra desfășurării întregii călătorii. Astfel, pentru că din greșeli reușim să învățăm cel mai bine, în cadrul articolului de astăzi vom dezbate trei greșeli foarte des întâlnite atunci când trebuie să organizați o delegație pentru angajații dumneavoastră. Suntem convinși că după lecturarea articolului, nu le veți mai repeta.

Alocarea unui buget nepotrivit

Chiar dacă poate părea stupid, alocarea unui buget nepotrivit pentru delegație este direct proporțională cu prestanța angajaților trimiși în călătoria de serviciu. Așadar, înainte de a spune faptul că este mult prea scump totul, recomandăm să vă organizați foarte bine toate ideile și planurile, iar pentru fiecare să menționați concret suma de bani pe care va trebui să o investiți. De asemenea, în cazul în care vă veți trimite angajații cu avionul, nu uitați să rezervați din timp biletele pentru avion, pentru a beneficia de prețuri reduse. Același lucru este valabil și în cazul cazării, un alt element-cheie pentru o delegație de succes!

Planificarea unui itinerariu nepotrivit

O altă greșeală des întâlnită în cadrul călătoriilor de afaceri este itinerariul pe care angajații îl vor avea pe parcursul sejurului. Înainte de a organiza o listă plină cu lucruri de făcut, încercați să vă raportați întotdeauna la numărul de zile alocate călătoriei în interes de serviciu. De asemenea, nu uitați să păstrați și câteva ore de relaxare pentru angajații dumneavoastră, astfel încât aceștia să dea cel mai bun randament la locul de muncă, dar și pentru a vă ridica afacerea la următorul nivel. Cu siguranță aceștia nu vă vor dezamăgi!

Organizarea unei delegații mult prea scurte

Ultima greșeală pe care foarte mulți antreprenori o fac atunci când vine vorba de organizarea unei delegații este numărul de zile alocat călătoriei. Chiar dacă este mai ieftin să rezervați o cameră la hotel doar pentru două nopți, încercați să vă raportați întotdeauna la volumul de muncă pe care îl vor avea angajații dumneavoastră. De asemenea, un alt sfat foarte util este să nu vă suprasolicitați angajații, pentru ca aceștia să poată da un randament maxim oriunde urmează să călătorească în interes de serviciu. Așadar, respectați întotdeauna cele opt ore de muncă zilnice, chiar dacă vorbim despre o delegație.

Call Now ButtonSuna Acum