GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Debrecen – locul în care romantismul este la el acasă

Novum Timisoara / Noutati  / Debrecen – locul în care romantismul este la el acasă

Debrecen – locul în care romantismul este la el acasă

Servicii inchirieri masini pentru city break Debrecen

Pentru ca totul să fie perfect, să nu uităm că transportul are și el un cuvânt de spus într-o călătorie reușită. Acestea fiind spuse, compania Novum vă pune la dispoziție servicii de închirieri mașini în Timișoara, astfel încât să vă puteți bucura de cele mai frumoase destinații alături de persoanele dragi. Iar pentru că prețul are și el relevanța sa, nu putem să nu menționăm faptul că serviciile de închirieri mașini din Timișoara, oferite de compania Novum oferă întotdeauna sunt întotdeauna disponibile la prețuri accesibile, de nerefuzat!

În cazul în care Debrecen nu vă sugerează mai nimic, trebuie să menționăm faptul că acesta face parte din Ungaria, o țară cu multe locuri frumoase, ce se află în vecinătatea României. Așadar, dacă vă doriți un sejur scurt, dar plin de locuri inedite, cu siguranță ar fi bine să vă orientați către Ungaria, căci sunt multe de descoperit. Mai mult decât atât, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta câteva lucruri pe care le puteți face pe teritoriul orașului Debrecen, astfel încât să nu vă plictisiți. Vă asigurăm că mai sunt multe lucruri de adăugat!

Plimbări prin oraș, mai ales seara

Unul dintre momentele în care Debrecen începe să strălucească este seara, când luminile transformă orașul într-o mică vedetă. Așadar, dacă nu vreți să cheltuiți bani, însă vreți să vă petreceți într-o manieră plăcută perioada serii, fără să fiți blocat în camera de hotel, nu ezitați să faceți o plimbare prin oraș, căci sigur vă veți încărca cu multă energie pozitivă. În plus, acum veți putea vedea principalele atracții ale orașului la lăsarea întunericului, când acestea capătă un aer mult mai misterios decât pe timpul zilei. De asemenea, dacă vă plac nopțile lungi, Debrecen are multe locuri în care să vă petreceți seara cu multă distracție și muzică bună.

Vizitați Marea Biserică Reformată

Nu puteam să nu menționăm și câteva locuri de vizitat, iar unul dintre obiectivele reprezentative pentru Debrecen este chiar Marea Biserică Reformată. Aceasta este situată în Piața Kossuth, loc care este considerat o mică Roma, tocmai datorită acestui monument. De asemenea, tot aici vă puteți bucura de numeroase festivaluri care mai de care mai atractive. Însă, nu uitați să vă informați foarte bine înainte de a pleca, deoarece aceste festivaluri au o dată bine stabilită, și ar fi păcat să o ratați.

Mergeți la Catedrala Sfânta Ana

Un alt obiectiv turistic, sau mai bine spus un loc plin de energie pozitivă, este Catedrala Sfânta Ana. Deși nu este situată într-o piață, precum Marea Biserică Reformată, acest lucru nu o transformă într-un obiectiv turistic mai puțin important, ci din contră, îi adăugă mai mult mister. În ceea ce privește arhitectura, trebuie să menționăm faptul că aceasta vă va impresiona fără doar și poate, având o dimensiune deloc modestă. De asemenea, în cazul în care vreți să creați un contrast frumos în fotografii, nu ezitați să fotografiați Catedrala Sfânta Ana atunci când cerul este albastru, lipsit de nori, pentru că veți obține niște cadre de excepție.

Call Now ButtonSuna Acum