GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei castele de neratat din Bayern

Novum Timisoara / Noutati  / Trei castele de neratat din Bayern

Trei castele de neratat din Bayern

Inchirieri masini excursii sau calatorii in Bayern

Trebuie să punem pe listă și transportul nu-i așa? Așadar, pentru ca această problemă să fie rezolvată, compania Novum vă oferă servicii de închirieri mașini în Timișoara, astfel încât să vă puteți bucura de cele mai frumoase clipe, alături de cei dragi. Nici pe partea financiară nu vă vom dezamăgi, tocmai pentru că serviciile de închirieri auto din Timișoara, oferite de compania Novum sunt întotdeauna accesibile oricărui buget!

Atunci când spunem Bayern, probabil vă gândiți la celebra echipă de fotbal ce a cucerit întreaga lume. Cu toate acestea, orașul Bayern este un loc plin de frumuseți, fiind o adevărată splendoare pentru Germania. Dacă v-am stârnit curiozitatea, rămâneți alături de noi pentru că urmează să vă prezentăm trei castele de poveste din Bayern, ce vă vor reaminti cu mare drag de vremurile copilăriei, atunci când urmăream cu mare drag desenele animate cu personajele Disney ce ne-au marcat această frumoasă perioadă. Haideți să le descoperim împreună!

Castelul Nymphenburg

Castelul Nymphenburg este unul dintre obiectivele din Bayern ce atrage anual mii de turiști, datorită grădinilor sale pline cu verdeață. Dacă pe timpul primăverii nu veți înțelege adevăratul scop al castelului, dacă veți alege să vizitați Bayern vara, atunci grădinile acestea sunt o adevărată binecuvântare, căci aici veți simți o răcoare cum rar mai întâlnim astăzi. Pe această cale, trebuie să menționăm faptul că Nymphenburg este situat chiar în zona centrală a orașului Bayern, iar faptul că dispune de asemenea spații verzi nu fac decât să creeze un cadru de poveste, ce obține mii de aprecieri din partea turiștilor. Ca un mic sfat, nu vă lăsați acasă aparatul de fotografiat, căci aveți multe cadre de imortalizat.

Castelul Neuschwanstein

Castelul Neuschwanstein a reprezentat mult timp o inspirație pentru numeroase filme, fiind prezent și în cadrul celebrului desen animat Disney, Frumoasa din Pădurea Adormită. Dacă veți ajunge în Bayern, nu ezitați să mergeți în partea de sud-vest a orașului, unde vă așteaptă cu mare drag castelul Neuschwastein. De asemenea, trebuie să menționăm faptul că acest castel are numeroase elemente romantice, fiind situat pe un deal tare frumos. Cu toate acestea, foarte mulți turiști afirmă faptul că acest monument este mult mai frumos de la depărtare, căci construcția este una destul de limitată. Dacă sunteți de acord sau nu, la această întrebare doar dumneavoastră puteți răspunde!

Castelul Hohenschwangau

Un alt loc în care frumosul este la el acasă este Castelul Hohenschwangau, acesta fiind reședința din copilărie a lui Ludovic al II-lea, rege al orașului Bayern. Fiind un obiectiv turistic cu multă istorie, trebuie să vă menționăm faptul că nu puteți intra decât însoțit de un ghid turistic, respectând un anumit program. Însă, trebuie să menționăm faptul că va merita efortul întru totul, căci ceea ce veți descoperi în interiorul castelului vă va lua ochii. Așadar, nu ezitați să îi acordați tot timpul din lume pentru a-l descoperi așa cum se cuvine.

Call Now ButtonSuna Acum