GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Praga, orașul ce trebuie vizitat măcar o dată

Novum Timisoara / Noutati  / Praga, orașul ce trebuie vizitat măcar o dată

Praga, orașul ce trebuie vizitat măcar o dată

Servicii de inchirieri masini excursii Praga 2020

Pentru ca totul să fie ca la carte, nu trebuie să lăsăm pe ultima sută de metri transportul, nu-i așa? Cu toate acestea, dacă încă nu ați descoperit varianta cea mai potrivită, compania Novum vă pune la dispoziție servicii de închirieri mașini în Timișoara, astfel încât să vă puteți bucura de destinațiile dorite. Să nu uităm faptul că serviciile de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum sunt întotdeauna accesibile oricărui buzunar, indiferent de bugetul pe care îl aveți pentru vacanță.

Praga, și implicit Cehia este una dintre destinațiile cele mai vizitate din Europa, această capitală atrăgând numeroși turiști dornici de a-i descoperi cultura și frumusețea. Iar dacă până acum nu ați avut ocazia să îl vedeți, sperăm ca prin intermediul acestui articol să vă convingem să îi acordați măcar o șansă, pentru că aveți multe lucruri de văzut și de descoperit. Acestea fiind spuse, haideți să descoperim împreună câteva locuri ce merită văzute în Praga, dar care vor reuși să vă convingă de frumusețea capitalei Cehiei. Cine știe, poate vă veți îndrăgosti de cultura cehă!

Mala Strana

Orașul Mic este una dintre locurile cele mai cochete din Praga, acesta fiind plin de căsuțe mici și drăguțe, dar și de o atmosferă foarte călduroasă. De asemenea, tot aici se regăsește și Turnul Petrin, un obiectiv turistic reprezentativ pentru Mala Strana, dar și pentru întreaga capitală a Cehiei. Mai mult decât atât, nu putem să nu remarcăm frumusețea orașului, fiind un loc ideal pentru fotografii rupte din basmele cu prinți și prințese, ce ne atrăgeau atenția în anii copilăriei. Să nu uităm de arhitectura barocă din Mala Strana, un adevărat deliciu pentru iubitorii de locuri frumoase!

Nove Mesto

Nove Mesto este considerat a fi Orașul Nou, sau mai bine spus, centrul orașului Praga. Aici se organizează numeroase evenimente culturale, festivaluri, concerte, ce reușesc să facă din Praga, o capitală a distracției și a relaxării. De asemenea, să nu uităm de faptul că și Nove Mesto are numeroase clădiri și locuri frumoase, ce atrag turiștii prin arhitectura lor demnă de invidiat. Dacă vă pasionează artele vizuale, Cehia este locul în care trebuie să ajungeți fără doar și poate. Iar ca un mic sfat, nu uitați să imortalizați fiecare clădire, căci așa ceva nu se poate admira chiar oriunde.

Podul Carol

Podul Carol este un alt obiectiv turistic reprezentativ pentru Praga, fiind și ultimul obiectiv pe care îl vom dezbate în acest articol. Însă, nu putem spune că este cel din urmă, podul Carol fiind recunoscut peste tot pentru frumusețea sa. De asemenea, să nu uităm de faptul că pe acest pod puteți obține o panoramă superbă asupra orașului. Iar pentru un plus de mister și romantism, recomandăm să mergeți pe acest pod seara, atunci când nu mai sunt atât de mulți turiști ca pe timpul zilei .Veți vedea că experiența este una cu totul specială!

Call Now ButtonSuna Acum