GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Cum să organizați un team building perfect?

Novum Timisoara / Noutati  / Cum să organizați un team building perfect?

Cum să organizați un team building perfect?

Inchirieri masini pentru grupuri de teambuilding

Dacă încă nu ați găsit autocarul perfect pentru echipa dumneavoastră, atunci compania Novum vine în ajutorul dumneavoastră, oferindu-vă servicii de închirieri mașini în Timișoara, la prețuri foarte accesibile. De asemenea, pentru că ne dorim ca dumneavoastră să nu vă confruntați cu traficul dificil al orașelor foarte populate, compania Novum vă oferă servicii de închirieri mașini în Timișoara cu șofer, astfel încât să vă puteți petrece mai mult timp alături de echipa dumneavoastră.

Organizarea unui team building, mai ales într-o locație mai puțin cunoscută este un pas important, însă destul de dificil, mai ales dacă nu aveți experiență la acest capitol. Cu toate acestea, ca orice vacanță, este important să aveți în vedere anumite detalii, însă, totul trebuie să se raporteze la un număr mai mare de persoane. Însă, pentru a afla câteva sfaturi concrete, rămâneți alături de noi, căci prin intermediul articolului de astăzi vă vom prezenta câteva ponturi utile pentru a organiza un team building ca la carte. Haideți să vedem împreună ce trebuie să știți!

Închiriați o cabană!

Fiind vorba despre un team building, este clar faptul că vorbim despre un număr mare de persoane. Acestea fiind spuse, pentru a evita costurile foarte mari, dar și pentru a avea parte de o experiență plină de aventură, puteți opta pentru închirierea unei cabane, mai ales dacă alegeți să vă petreceți sejurul într-o zonă montană. De asemenea, în cazul în care considerați cabana un loc nu foarte potrivit, puteți închiria și o parte dintr-un hotel, în special dacă nu aveți alte alternative la dispoziție. Însă, dacă alegeți să mergeți la munte, sugerăm să aveți în vedere cabana, căci costurile sunt mai reduse, iar experiența este unică!

Căutați locații cu mâncare bună!

Înainte de a pleca la drum, sugerăm să aveți în vedere și câteva locuri cu mâncare bună, care să se afle în apropierea cabanei sau hotelului ales. De asemenea, dacă este posibil, puteți opta să serviți masa chiar în incinta hotelului sau a cabanei alese. Sau, pentru și mai multă aventură și distracție, puteți alege să gătiți împreună, mai ales dacă în echipa dumneavoastră există și persoane pasionate de gastronomie. Cu siguranță experiența va fi una unică, pe care nu o veți uita prea curând!

Închiriați un autocar!

Deoarece veți fi multe persoane, sunt șanse foarte mari să nu puteți pleca toți cu mașinile personale, din diferite motive. Așadar, pentru a rezolva și această situație, puteți alege să închiriați un autocar, care să vă transporte la locația dorită. De asemenea, dacă în cadrul echipei există și câțiva șoferi ce pot conduce mașini mai mari, precum autocarele, cu atât mai bine. Astfel, nu va mai fi nevoie să căutați și un șofer care să se ocupe pe partea de transport, economisind sume destul de mari de bani. Nu uitați să aveți cu dumneavoastră și o hartă!

Call Now ButtonSuna Acum