GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Dresda – Trei lucruri de știut înainte de a pleca la drum

Novum Timisoara / Noutati  / Dresda – Trei lucruri de știut înainte de a pleca la drum

Dresda – Trei lucruri de știut înainte de a pleca la drum

Inchirieri auto city break Dresda 2020

Orice călătorie perfectă necesită un transport profesionist, iar acest lucru nu se poate găsi la tot pasul. Însă, pentru a vă facilita căutările, să nu uităm faptul că firma Novum vă oferă servicii de închirieri auto în Timișoara, pentru a putea ajunge în siguranță la aeroport sau la destinațiile dorite. Fiindcă partea financiară are o importanță destul de mare atunci când vorbim despre vacanțe și concedii, trebuie să știți faptul că serviciile de închirieri auto din Timișoara oferite de compania Novum sunt întotdeauna disponibile la prețuri foarte accesibile.

Deși nu este la fel de cunoscut precum Berlin, nu putem să nu menționăm faptul că Dresda este cu adevărat o destinație potrivită pentru orice sejur, indiferent de cât de lung va fi acesta. Iar pentru a vă familiariza mai bine cu acest frumos oraș al Germaniei,  prin intermediul articolului de astăzi vom încerca să vă prezentăm câteva lucruri de care să țineți cont atunci când urmează să plecați în vacanță pe teritoriu nemțesc. Nu vă lăsați acasă cheful de distracție și buna dispoziție, pentru că veți avea mare nevoie de ele! Acum, haideți să vedem ce am pregătit!

Dresda poate fi vizitat în doar o zi!

Deși are multe obiective turistice, în cazul în care vă doriți să vedeți mai multe locuri din Germania, Dresda poate fi descoperit într-o singură zi, totul este să vă organizați foarte bine. De asemenea, în cazul în care vă aflați în Berlin, trebuie să știți faptul că Dresda se află la aproximativ 200 de kilometri de capitala Germaniei. Așadar, în cazul în care ajungeți în Berlin, și vă doriți o excursie în Dresda, acest lucru este posibil, fără nicio problemă. Iar experiența își va spune cuvântul!

Un oraș deosebit!

Chiar dacă poate părea un oraș banal, ce nu ar merita să fie vizitat, mai ales din cauza faptului că există alte destinații mult mai spectaculoase în Germania, Dresda este un oraș aparte. Chiar dacă nu se potrivește chiar oricui, fiind un loc liniștit, în cazul în care vă place frumosul  iar liniștea este unul din elementele ce vă caracterizează, cu siguranță vă va plăcea orașul. De asemenea, să nu uităm faptul că Dresda are o istorie amplă în spate, fiind o destinație ce a renăscut exact ca pasărea Phoenix!

Dresda – Florența de pe Elba

În ciuda faptului că nu este un oraș foarte celebru pe hartă, Dresda este considerat o Florența de pe Elba, tocmai datorită numeroaselor obiective turistice pe care le puteți descoperi aici, dar și a atmosferei foarte asemănătoare cu cea din Florența. Dacă sunteți sau nu de acord cu această caracterizare, acest lucru doar dumneavoastră îi puteți afirma sau nu. Însă, toate acestea le puteți spune doar după ce veți petrece măcar o zi în Dresda. Sigur nu veți regreta timpul investit, pentru că aveți multe de văzut și admirat, mai ales dacă vă interesează măcar puțin trecutul acestui loc!

Call Now ButtonSuna Acum