GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Inchirieri Auto Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Inchirieri Auto Timisoara


Rent a Car Timisoara - Mercedes Benz V-Classe

Daca aveti un stil de viata dinamic si calatoriti frecvent, in interes de serviciu sau de afaceri, compania Novum Rent a Car din Timisoara va pune la dispozitie o serie de serivicii de inchirieri auto in Timisoara, foarte diverse, asigurand atat transportul persoanelor din Timisoara la nivel local, transferul la aeroportul Traian Vuia din Timisoara si transferul intre orase, cu plecare din Timisoara.

Scopul nostru principal este acela de avea cate o solutie de rent a car ieftin in Timisoara pentru toate problemele dumneavoastra legate de transport. De aceea am creat servicii de inchirieri auto in Timisorara pentru toate tipurile de transport.

Exista, asadar, dincolo de serviciile de inchiriere masini clasice in Timisoara, si un serviciu de inchiriere masini cu sofer in Timisoara, pentru transportul VIP, pentru turisti sau oamenii de afaceri. Am creat si o solutie de transport pentru grupuri mai mari de persoane, si anume un serviciu de rent a car pentru microbuze, tot in Timisoara, care este disponibil pentru cele mai diverse deplasari, de la transport la aeroportul din Timisoara, la calatorii in tara si strainatate.

Masinile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri in cadrul serviciilor de inchirieri auto Timisoara sunt masini noi, in stare foarte buna, care garanteaza confortul calatoriilor dumneavoastra.

Asadar, daca locuiti in Timisoara si calatoriti frecvent, sau daca sunteti doar in trecere si sunteti in cautarea unui mijloc de transport ieftin si flexibil, serviiciile de inchirieri auto ale Novum Rent a Car Timisoara sunt cele de care aveti nevoie.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum