GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Ce trebuie să știți atunci când călătoriți în Suedia?

Novum Timisoara / Noutati  / Ce trebuie să știți atunci când călătoriți în Suedia?

Ce trebuie să știți atunci când călătoriți în Suedia?

Inchirieri masini pentru calatorii in Suedia in 2020

Suedia este o țară care are foarte multe de oferit turiștilor, fiind plină cu bogății care mai de care mai interesante. Cu toate acestea, pentru ca sejurul să fie complet, compania Novum oferă tuturor clienților servicii de închirieri mașini în Timișoara, astfel încât să vă puteți bucura de cele mai frumoase destinații alături de cei dragi. Mai mult decât atât, suntem întotdeauna la dispoziția dumneavoastră, astfel că, orice nelămurire aveți cu privire la serviciile de închirieri mașini din Timișoara, vă stăm la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și recomandări!

Dacă vă pregătiți sejurul către Suedia, iar această călătorie este debutul către Țările Nordice, cu siguranță sunteți curios să aflați cât mai multe informații cu privire la ceea ce are de oferit această țară. Doar nu degeaba este atât de lăudată în presă! Iar pentru a vă aprinde din nou motivația și dorința de a o descoperi cât mai mult și mai bine, prin intermediul articolului de astăzi vă vom prezenta câteva lucruri de care ar fi bine să țineți cont de-a lungul sejurului din Suedia. Astfel, vă veți bucura pe deplin de frumusețea locurilor pe care urmează să le descoperiți!

Suedia este o țară scumpă

Fiind una dintre Țările Nordice, este de la sine înțeles că prețurile din Suedia nu sunt unele ușor de digerat. Așadar, dacă plănuiți să plecați în această țară, nu ezitați să strângeți câteva mii de euro, căci le veți cheltui, mai ales dacă vă doriți să încercați tot ce este mai bun. Cu toate acestea, există și anumite zone în care prețurile sunt ușor mai accesibile, însă, nu putem spune că Suedia este una dintre destinațiile pe care le puteți vizita cu doar câteva sute de euro.

Cerul este vedeta țării

Deși nu acordăm cerului atât de multă importanță pe cât ar trebui, atunci când alegem să descoperim noi locații, trebuie să menționăm că cerul este cu totul diferit în Țările Nordice, având o culoare care pare ireală. Iar acest lucru îl puteți observa mai ales dimineața și seara, când soarele oferă un spectacol de lumini absolut superb. Acestea sunt și momentele pe care nu ar trebui sub nicio formă să le ratați. De asemenea, dacă vă pasionează fotografia, răsăritul și apusul soarelui ar trebui să le imortalizați măcar în câteva cadre.

Micul dejun este mai mult decât copios

Nu degeaba cunoaștem cu toții termenul de bufet suedez. Așadar, dacă sunteți iubitorul unui mic dejun delicios, dar care să fie diversificat, cu siguranță în Suedia veți descoperi cu adevărat o masă copioasă. Suedezii pun foarte mult accentul pe prima masă a zilei, deci, aceștia nu vor ezita să vă ofere tot ce au mai bun pe masă. Cu toate acestea, în cazul în care sunteți la dietă, pe parcursul sejurului din Suedia recomandăm să vă bucurați de toate preparatele locului, căci nu aveți cum să refuzați platourile pline cu bunătăți pe care suedezii vi le vor pune pe masă!

Call Now ButtonSuna Acum