GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei lucruri de făcut atunci când călătoriți pe insula Aegina, Grecia

Novum Timisoara / Noutati  / Trei lucruri de făcut atunci când călătoriți pe insula Aegina, Grecia

Trei lucruri de făcut atunci când călătoriți pe insula Aegina, Grecia

Inchirieri masini pentru city break in Aegina/Grecia 2020

Pentru că ne dorim să aveți un concediu de vis, alături de persoanele dragi, compania Novum pune la dispoziția clienților servicii de închirieri mașini în Timișoara, acestea fiind la dispoziția dumneavoastră oriunde și oricând. Mai mult decât atât, pentru că suntem întotdeauna orientați către excelență, mașinile compania Novum utilizate pentru serviciile de închirieri mașini în Timișoara sunt întotdeauna verificate meticulos, pentru a da cel mai bun randament!

Insula Aegina este una din insulele Greciei mai puțin cunoscute de turiști, majoritatea dintre aceștia orientându-se mai mult către Creta, o locație plină de frumuseți. Cu toate acestea, chiar dacă nu este atât de vizitată de turiști, Aegina are foarte multe lucruri interesante de oferit. Iar pentru a vă convinge să îi acordați o șansă micuței insule grecești, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta trei lucruri pe care ar fi bine să le faceți dacă veți avea oportunitatea de a călca pe aceste pământuri. Vă vor plăcea cu siguranță!

Mâncați fistic

Aegina este o insulă recunoscută pentru fisticul său absolut delicios, dar și pentru produsele ce au ca ingredient principal fisticul. Așadar, în cazul în care vă place, nu ezitați să încercați măcar câteva grame de fistic, căci veți simți un gust cu adevărat special. De asemenea, așa cum am spus, nu uitați să încercați și restul produselor care conțin fistic, printre care se numără untul cu fistic, înghețata cu fistic și alte bucurii de acest gen. Dacă veți ajunge în Aegina, nu ezitați să îl încercați. Veți vedea că la plecare, sunt șanse foarte mari să luați fistic și pentru acasă!

Vizitați Aegina Town

Aegina Town este un orășel foarte frumos de pe insulă, ale cărui străduțe merită străbătute dacă veți ajunge pe insula grecească. În plus, arhitectura clădirilor de pe aceste străduțe vă vor duce cu gândul la Veneția, acestea fiind foarte liniștite, perfecte pentru a vă încărca cu puțină energie pozitivă. Mai mult decât atât, simplitatea și bunul gust sunt calitățile cele mai de preț ale orășelului din Aegina. De asemenea, vă puteți odihni la una dintre terasele din acest micuț loc, savurând o cafea delicioasă, preparată pe loc de angajații din locul respectiv.

Vizitați Mănăstirea Sfântului Nectarie

Mănăstirea Sfântului Nectarie se află la doar 20 de minute de Aegina Town, așadar, după ce ați savurat acea cafea delicioasă, nu ezitați să vizitați și această mănăstire, mai ales dacă vă doriți puțin mai multă liniște sufletească. De asemenea, în cazul în care veți avea oportunitatea de a ajunge într-o perioadă nu foarte aglomerată, mănăstirea va fi cu atât mai specială, căci veți simți cu adevărat acea liniște de care avem nevoie cu toții, mai ales dacă locuiți într-un oraș aglomerat, iar stresul este o problemă cu care vă confruntați zilnic. În perioada sezonului estival, sunt foarte mulți turiști care aleg să se reculeagă la Mănăstirea Sfântului Nectarie, astfel că, dacă vă doriți mai multă liniște și intimitate, acordați puțină atenție perioadei în care veți pleca în Aegina!

Call Now ButtonSuna Acum