GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei locuri de descoperit în Bosnia

Novum Timisoara / Noutati  / Trei locuri de descoperit în Bosnia

Trei locuri de descoperit în Bosnia

Inchirieri masini pentru city break in Bosnia in perioada anului 2020

Pentru ca sejurul să fie impecabil, suntem convinși că aveți nevoie de o mașină care să se potrivească cu cerințele dumneavoastră. Astfel, compania Novum vă pune la dispoziție servicii de închirieri mașini în Timișoara, pentru a vă putea bucura de cele mai frumoase momente, alături de persoanele dragi. De asemenea, ce mai trebuie menționat este faptul că serviciile de închirieri mașini în Timișoara oferite de compania Novum sunt mereu la dispoziția clientului, având prețuri accesibile, astfel încât orice buget să își poată permite închirierea unei mașini, fie și pentru câteva zile.

Dacă planificați ca următorul dumneavoastră sejur să fie în afara țării noastre, însă, nu foarte departe, cu siguranță ar trebui să luați în calcul Bosnia, o țară minunată, însă nu la fel de celebră. Cu toate acestea, Bosnia are foarte multe lucruri de oferit turiștilor care își dedică măcar câteva zile pentru a-i descoperi poveștile și trecutul. Așadar, acest articol este dedicat Bosniei, prezentându-vă câteva frumuseți de pe aceste meleaguri pe care ar fi bine să le descoperiți, mai ales dacă veți avea ocazia să ajungeți pe aceste meleaguri. Haideți să vedem ce am pregătit!

Mostar

Mostar este cel mai popular loc din întreaga țară, podul din acest oraș fiind un element reprezentativ nu doar pentru oraș, dar și pentru întreaga țară. Așadar, dacă alegeți să îl vizitați în sezonul cald, când foarte mulți oameni sunt în vacanțe sau concedii, sugestia noastră este să aveți în vedere faptul că în Mostar sunt foarte mulți turiști, dornici de a vedea ce se află în spatele acelui minunat pod. De asemenea, trebuie să menționăm să atât podul, cât și centrul istoric al orașului se află deja în patrimoniul UNESCO. Așadar, iată încă un motiv pentru a vizita Bosnia!

Valea Neretvei

Valea Neretvei este un alt loc special din Bosnia, munții Balcani fiind elementul de legătură dintre Bosnia și Herțegovina. Cu toate acestea, nu acest element face din această vale un loc special, ci atmosfera pe care o puteți resimți o dată ce veți atinge pământurile de aici. De asemenea, în cazul în care vă doriți cadre de excepție, aici este locul ideal în care puteți obține niște fotografii cu totul speciale, ce vă vor reaminti peste mulți ani de experiența pe care ați trăit-o în Bosnia. Iar dacă veți avea oportunitatea de a ajunge la răsărit sau la apus, cu atât mai bine!

Neum

Iar la final, pentru a ne reaminti de frumusețea mării, nu putem să nu vorbim de orașul Neum, un loc potrivit mai ales pentru iubitorii mării. Cu toate acestea, trebuie să menționăm faptul că Neum are un litoral foarte mic, însă, foarte frumos, pe care trebuie să îl vedeți. În plus, în cazul în care vreți să treceți granița către Croația, atunci va trebui inevitabil să străbateți acest oraș. Iar dacă tot aveți această oportunitate, de ce să nu îi acordați câteva ore pentru a-l descoperi așa cum se cuvine? Sigur veți găsi  ceva atractiv!

Call Now ButtonSuna Acum