GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei locuri din Graz ce merită văzute

Novum Timisoara / Noutati  / Trei locuri din Graz ce merită văzute

Trei locuri din Graz ce merită văzute

Inchirieri masini pentru excursii in Graz

Să vă pregătiți bagajele și să vă căutați mijlocul de transport potrivit. La acest ultim capitol, venim cu o mică recomandare, și anume serviciile de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum. Acestea cuprind mașini atent verificate, astfel încât dumneavoastră să beneficiați de o experiență inedită. De asemenea, apelând la serviciile de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum aveți oportunitatea de a conduce pentru o anumită perioadă de timp mașina mult visată, fără a cheltui sume exorbitante de bani, pentru a vedea dacă vi se potrivește!

Deși când spunem Austria foarte mulți turiști se gândesc la Viena, nici Graz nu este un oraș de lăsat la o parte. Chiar dacă nu este la fel de celebru, asta nu înseamnă că nu are multe lucruri de oferit turiștilor dornici de a cunoaște ceva mai mult din cultura și istoria Austriei. Însă, pentru a vă stârni curiozitatea cu privire la orașul Graz, în cadrul articolului de astăzi vom prezenta trei locuri din acest oraș pe care trebuie să le vedeți, mai ales dacă veți avea ocazia să ajungeți în orașul cu pricina.

Schlosberg

Schlosberg este un loc aparte, unde puteți admira de la înălțime frumusețea orașului Graz. Acest loc este situat pe un deal, acolo aflându-se și o fortăreață tare interesantă, ce merită descoperită. De asemenea, tot aici se află și Turnul cu Ceas, un loc foarte renumit în Graz, care creează o atmosferă cum rar mai putem vedea. Toate acestea sunt acompaniate de frumoasa panoramă asupra orașului, pe care trebuie să o imortalizați. Mai mult decât atât, în cazul în care puteți, sugerăm să vă urcați în vârful dealului la răsărit, căci vă veți bucura de o panoramă pe care nu o veți uita prea curând. În plus, dimineața este perioada cea mai potrivită din zi atunci când nu vă doriți turiști în jur.

Rathaus

Rathaus este zona mai centrală a orașului Graz, aici aflându-se Primăria dar și alte instituții mai importante. Tot aici se organizează marea majoritate a târgurilor, deci, dacă veți avea oportunitatea de a ajunge în Graz mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, nu ezitați să vă petreceți câteva ore prin târgurile organizate în Rathaus. De asemenea, locul capătă straie de sărbătoare, așa cum se obișnuiește, fapt care transformă Graz-ul într-un oraș al culorilor.

Domul din Graz

Dacă până acum credeați că doar Milano este binecuvântat cu un Dom  spectaculos, trebuie să știți că și în Graz vă puteți bucura de o astfel de clădire impunătoare. Domul din Graz impresionează prin stilul său gotic, fiind o adevărată plăcere să o descoperiți. Așadar, dacă aveți o pasiune pentru artele vizuale (și nu numai), nu ezitați să îi acordați o șansă catedralei, căci vă va plăcea cu siguranță. Chiar dacă nu mai există atât de multe fresce la exterior, singura frescă rămasă reușește să atragă numeroși turiști prin frumusețea și istoria sa. Nu ezitați să îl vizitați!

Call Now ButtonSuna Acum