GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Portul Pireu – un loc în care frumosul este la el acasă

Novum Timisoara / Noutati  / Portul Pireu – un loc în care frumosul este la el acasă

Portul Pireu – un loc în care frumosul este la el acasă

Inchirieri masini pentru city break in Portul Pireu

Tot ce mai aveți nevoie pentru a vă bucura de toate aceste locuri este un mijloc de transport rapid și eficient. De aceea, compania Novum vine în ajutorul dumneavoastră oferindu-vă servicii de închirieri mașini în Timișoara, astfel încât să puteți ajunge oriunde vă doriți indiferent de perioada din an. Mai mult decât atât, punem foarte mult accentul pe calitate, așadar, serviciile de închirieri mașini din Timișoara sunt permanent verificate de către specialiștii companiei Novum. Astfel, autoturismul închiriat se va prezenta într-o stare ireproșabilă, fiindu-vă alături chiar și pe cele mai neprietenoase drumuri!

Deși poartă numele de port, putem spune fără doar și poate că Portul Pireu este mai mult de atât. În cazul în care veți avea oportunitatea de a ajunge în Grecia, mai exact în Atena, trebuie să știți că acest mic orășel se află la doar câțiva kilometri de centru capitalei. În plus, aici veți avea multe locuri de descoperit, ce vor contribui la o experiență inedită, de neuitat. De aceea, prin intermediul articolului de astăzi vom încerca să vă prezentăm câteva locuri frumoase ce merită descoperite din Portul Pireu. Dacă și dumneavoastră sunteți interesat, haideți să vedem ce puteți admira pe aceste meleaguri!

Golful Zea Marina

Golful Zea Marina este locul perfect de unde ar fi bine să vă începeți călătoria pentru descoperirea frumosului oraș. Aici veți putea admira marea liniștită, în cadrul căreia veți observa diferite bărci și yacht-uri de lux ce se plimbă liniștite. De asemenea, pe faleza golfului veți observa numeroși mandarini ce vă vor lua ochii. Cine știe, poate aveți ocazia de a gusta câteva fructe, astfel încât să vă simțiți întocmai ca într-un loc exotic. În plus, pentru că peisajele sunt absolut superbe, sugestia noastră este să nu vă lăsați acasă aparatul de fotografiat, căci aveți multe locuri de imortalizat pe parcursul sejurului.

Portul Mikrolimano

Portul Mikrolimano este un alt loc din Pireu ce nu trebuie ratat sub nicio formă. Aici veți putea admira numeroase bărci și vapoare, care mai de care mai interesante, dar și marea ce vă va ține companie pe parcursul plimbării. Mai mult decât atât, în cazul în care vă este foame și vă doriți să gustați ceva cu specific pescăresc, veți vedea că în acest port sunt numeroase terase care mai de care mai interesante. Cu toate acestea, grăbiți-vă căci aceste terase sunt mai mereu aglomerate!

Cartierul Kastella

Cartierul Kastella este unul dintre locurile încărcate cu istorie din Pireu, aici putând fi admirate numeroase clădiri arhitecturale ce vor impresiona fiecare turist. De asemenea, pentru o priveliște de vis, pe care să v-o reamintiți întotdeauna, nu ezitați să vă urcați pe dealul din acest cartier, căci acolo veți putea admira frumusețea întregului oraș. Mai mult decât atât, nu doar din punct de vedere vizual veți fi încântat, ci și olfactiv, căci mirosul de portocale vă va ține companie. Nu ezitați să descoperiți și Cartierul Kastella, căci vă va plăcea cu siguranță!

Call Now ButtonSuna Acum