GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei lucruri de știut atunci când călătoriți în Grecia în perioada primăverii

Novum Timisoara / Noutati  / Trei lucruri de știut atunci când călătoriți în Grecia în perioada primăverii

Trei lucruri de știut atunci când călătoriți în Grecia în perioada primăverii

Inchirieri masini concediu Grecia 2020

Pentru a putea descoperi cele mai frumoase locuri, este nevoie de un mijloc de transport menit să facă din acest vis realitate. De aceea, pentru a rezolva și această situație, compania Novum pune la dispoziția clienților servicii de închirieri mașini în Timișoara. Mai mult decât atât, pentru a vă convinge de calitatea serviciilor de închirieri mașini din Timișoara, oferite de firma Novum, vă stăm întotdeauna alături cu cele mai bune sfaturi și sugestii, menite să facă din sejurul dumneavoastră o vacanță de vis, pe care să nu o uitați!

Grecia atrage anual numeroși turiști, atât din România, cât și din toate colțurile lumii. Iar acest lucru nu este degeaba, căci țara are foarte multe lucruri de oferit tuturor curioșilor, indiferent de gusturile acestora. Cu toate acestea, în cazul în care alegeți aceasta destinație pentru un scurt concediu în perioada primăverii, când prețurile nu sunt atât de ridicate ca în plin sezon, atunci trebuie să țineți cont de anumite lucruri, elemente pe care le vom dezbate chiar în cadrul articolului de astăzi. Dacă și dumneavoastră vreți să le descoperiți, haideți să vedem ce trebuie să aveți în vedere!

Nu este o perioadă potrivită pentru plajă

Chiar dacă sunt mulți turiști care au curajul de a face baie în apa mării și de a sta la plajă, primăvara nu este anotimpul foarte potrivit pentru astfel de activități, mai ales dacă veniți în Grecia la începutul primăverii. Apa are aproximativ 15-16 grade Celsius, deci, dacă vă doriți să nu vă întoarceți acasă răcit, recomandăm doar să admirați marea și plaja, și nu să faceți băi lungi. Cu toate acestea, clima este foarte bună pentru plimbări lungi, aerul fiind cald, dar deloc sufocant, așa cum se întâmplă pe perioada zilelor de vară.

Optați pentru un bagaj variat

Chiar dacă atunci când spuneți Grecia vă gândiți la multe costume de baie și pantaloni scurți, recomandăm să aveți haine diverse, astfel încât să nu fiți luat prin surprindere. Recomandăm să aveți în valiză și câteva bluze cu mânecă lungă sau bluze de trening, dar și pantaloni lungi, căci vă vor fi foarte utile astfel de articole de îmbrăcăminte. Însă, dacă vreți totuși să faceți o baie în mare, nu vă lăsați acasă îmbrăcămintea specifică, eventual și niște tricouri și pantaloni scurți.

Nu uitați crema cu protecție solară

Deși probabil veți spune că nu este nevoie de protecție solară în perioada primăverii, tocmai pentru că soarele nu este atât de puternic, lucrurile nu stau deloc așa. Acesta își spune cuvântul încă din lunile de primăvară, de aceea, vă sugerăm să nu vă lăsați acasă protecția solară. De asemenea, optați pentru o protecție ridicată, de 50+, astfel încât să fiți sigur că razele puternice ale soarelui nu vă vor agresa sub nicio formă pielea. În plus, în cazul în care veți călători cu copilul, este esențial să aveți un astfel de produs și pentru el, căci pielea sa este mult mai sensibilă.

Call Now ButtonSuna Acum