GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Cum să vă simțiți ca acasă în camera de hotel?

Novum Timisoara / Noutati  / Cum să vă simțiți ca acasă în camera de hotel?

Cum să vă simțiți ca acasă în camera de hotel?

Inchirieri Masini Pentru Delegatii in Alte Orase

Dacă încă nu ați găsit mașina potrivită pentru delegație, cu siguranță încă nu ați descoperit compania Novum. Aceasta vă oferă servicii de închirieri mașini în Timișoara, mașini ce se potrivesc indiferent de ocazie sau eveniment. Mai mult decât atât, deoarece știm cât de important este costul unei mașini, mai ales atunci când avem în discuție o mașină pentru delegație, trebuie să știți faptul că serviciile de închirieri mașini din Timișoara sunt disponibile la prețuri foarte accesibile, demne de invidiat.

Solutia ideala pentru inchirieri masini in cazul delegatiilor

Atunci când călătoriți în interes de serviciu, este de la sine înțeles că hotelul vă va fi o a doua casă pentru câteva zile. Însă, de cele mai multe ori, camera simplă de hotel nu poate fi deloc egalată cu orice încăpere din casa noastră, astfel că, foarte multe persoane prezintă dificultăți de adaptare tocmai din cauza acestui lucru, fapt care are consecințe și asupra prestanței la locul de muncă. Așadar, pentru a face o a doua casă din mult cunoscuta cameră de hotel, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta câteva lucruri de pus în bagaj, pentru a vă putea simți ca acasă!

Cafeaua preferată

Deși orice hotel vă poate oferi o cafea proaspătă, nimic nu se compară cu ceașca aburindă de cafea, de care vă bucurați în fiecare dimineață, nu-i așa? Așadar, dacă și dumneavoastră sunteți un iubitor al cafelei, nu uitați să aveți în bagaj măcar câteva lingurițe din cafeaua preferată, astfel încât fiecare dimineață să fie exact ca acasă. În plus, vă veți umple camera cu un miros îmbietor de cafea, fapt ce vă va reaminti de casa dumneavoastră, indiferent de locul în care vă aflați.

Uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale sunt foarte utile, mai ales dacă aveți un miros specific ce vă reamintește de casă. Așadar, înainte de a pleca la drum, u ezitați să puneți în bagaj o sticluță cu ulei esențial, pentru a vă simți mult mai relaxat, oriunde urmează să plecați. Dacă nu știți ce ulei esențial să luați cu dumneavoastră, vă recomandăm să vă orientați către uleiul de lavandă, acesta fiind foarte util pentru a avea un somn odihnitor și pentru a vă reîncărca bateriile, astfel încât să mergeți la serviciu plin de energie, gata să creați lucruri mărețe. De asemenea, uleiurile esențiale nu cântăresc foarte mult, deci, nu aveți niciun motiv pentru care să le refuzați!

Odorizante pentru camera și mașină

În cazul în care nu sunteți un mare fan al uleiurilor esențiale, sugestia noastră este să vă orientați către odorizantele de cameră, mai ales în cazul în care aveți o aromă specifică ce vă face să vă amintiți de casă. De asemenea, în cazul în care ați închiriat și o mașină, nu uitați să achiziționați și un odorizant pentru mașina respectivă, pentru a vă simți mult mai relaxat la volan, tocmai pentru că mirosul vă reamintește de mașina personală.

Call Now ButtonSuna Acum