GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei locuri pe care trebuie să le vizitați în Cluj

Novum Timisoara / Noutati  / Trei locuri pe care trebuie să le vizitați în Cluj

Trei locuri pe care trebuie să le vizitați în Cluj

Inchirieri masini pentru transport din Timisoara la Cluj

Pentru că tot am adus în discuție șoselele mai mult sau mai puțin frumoase cu care fiecare dintre noi ne-am confruntat la un moment dat, știm cu toții cât de important este să avem la dispoziție o mașină pregătită indiferent de drum. De aceea, compania Novum pune la dispoziție servicii de închirieri mașini în Timișoara, astfel încât să vă puteți bucura de orice destinație, indiferent de aceasta. Intra în posesia unei dintre mașinile oferite de serviciile de închirieri auto din Timișoara ale companiei Novum.

Clujul nu este doar despre Untold și alte festivaluri de muzică bună care, pe perioada verii fac din acest oraș o capitală a distracției, ci este mai mult decât atât. În plus, Clujul este genul de oraș care creează dependență și, o dată ce veți atinge aceste pământuri, sunt șanse foarte mari să vă doriți a reveni pe meleagurile clujene. Dar nu despre asta este vorba în cadrul articolului de astăzi, ci despre locurile frumoase pe care merită să le vedeți aici. Dacă și dumneavoastră căutați câteva locuri pline de inspirație și energie pozitivă, cu siguranță articolul nostru vi se va potrivi perfect!

Parcul Central

Parcul Central este unul dintre locurile de care trebuie să vă bucurați de-a lungul sejurului din Cluj. În plus, răsăriturile și apusurile soarelui sunt două momente pe care ar fi bine să le prindeți aici, căci peisajul este unul greu de descris. De asemenea, toamna este anotimpul care face din Parcul Central vedeta orașului, culorile calde creând un cadru de poveste, ce este admirat de fiecare trecător. Așadar, nu ezitați să faceți o mică plimbare și prin Parcul Central, în cazul în care vă doriți să vă reîncărcați bateriile.

Lacul Tarnița

Și că tot am menționat ceva legat de reîncărcarea bateriilor, Lacul Tarnița este o altă destinație plină cu energie pozitivă, de care trebuie să profitați la maximum. Deși nu se află chiar în centrul orașului Cluj, merită să mergeți câțiva kilometri până la periferia orașului, pentru a vă bucura de câteva ore de liniște, în compania unui peisaj superb și a unei ape spectaculoase. Mai mult decât atât, Lacul Tarnița este o destinație frumoasă indiferent de momentul zilei sau de anotimp, așadar, nu ezitați să îi acordați o șansă, mai ales dacă ajungeți în Cluj.

Valea Fericirii

Deși nu este o zonă turistică, așadar, fără terase sau restaurante, Valea Fericirii impresionează prin simplitatea sa. Deși la prima vedere poate părea un loc uitat de lume, dacă veți ajunge să o descoperiți în adevăratul sens al cuvântului, cu siguranță veți descoperi fericirea adevărată, căci tocmai simplitatea o face unică și frumoasă. În plus, copacii din stânga și din dreapta drumului fac dintr-o călătorie simplă o reală experiență pentru orice șofer. În plus, trebuie să menționăm că drumurile sunt foarte bune, asfaltate, deci, nu trebuie să vă faceți griji în privința acestora.

Call Now ButtonSuna Acum