GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

3 orașe din Europa mai puțin cunoscute, dar pline de frumuseți

Novum Timisoara / Noutati  / 3 orașe din Europa mai puțin cunoscute, dar pline de frumuseți

3 orașe din Europa mai puțin cunoscute, dar pline de frumuseți

Servicii inchirieri masini pentru calatorii prin Europa in 2020

Pentru că orice călătorie are nevoie și de puțin ajutor, compania Novum vă stă la dispoziție, oferindu-vă servicii de închirieri mașini în Timișoara, mașinile fiind întotdeauna atent verificate și selecționate. Mai mult decât atât, echipa Novum este mereu orientată spre succes, astfel că, ne mândrim cu serviciile de închirieri mașini din Timișoara pe care le punem la dispoziția clienților. De ce să ne alegeți pe noi? Răspunsul îl puteți afla în mod concret doar dacă veți apela la compania Novum pentru următoarea vacanță.

Atunci când ne planificăm sejurul pentru vacanță, suntem tot mai tentați să alegem întotdeauna locațiile foarte cunoscute și lăudate de turiști, în special în ceea ce privește Europa. Parisul, Londra sau Berlinul sunt doar câteva dintre orașele ce pot fi incluse în această categorie. Cu toate acestea, Europa are foarte multe locuri și lucruri frumoase de oferit turiștilor dornici de a o descoperi, iar dacă și dumneavoastră vreți să vedeți puțin mai mult din continentul nostru, articolul de astăzi vi se va potrivi perfect. De ce? Pentru că astăzi vom prezenta trei orașe mai puțin cunoscute din Europa, da care vă vor plăcea cu siguranță!

Bad Ischl, Austria

Începem articolul de astăzi cu orașul Bad Ischl, situat în sudul Austriei Superioare, o zonă cunoscută printre austrieci pentru frumusețea sa. Iar pentru că micul orășel se află situat chiar în acea zonă, este de la sine înțeles că nu se putea lăsa mai prejos la capitolul frumusețe. Deoarece nu este o zonă foarte vizitată de turiști, având aproape 14.000 de locuitori, Bad Ischl rămâne un oraș liniștit, în cadrul căruia vă veți regăsi liniștea de care aveți nevoie.

Beziers, Franța

Ne mutăm în Franța, vorbindu-vă despre Beziers, un oraș care are aproximativ 75.000 de locuitori. Deși poate părea destul de mare, locația nu este una atât de cunoscută de public, fapt care o face unică și misterioasă. Orășelul este situat în sudul Franței, așadar, pentru persoanele care vor să se apropie puțin mai mult de mare, dar totuși nu au curajul, aceasta este una dintre destinațiile pe care ar fi ideal să le puneți pe listă. În plus, chiar dacă nu este atât de celebru, comparativ cu Parisul, Beziers are foarte multe obiective turistice cărora ar fi bine să le acordați măcar o șansă.

Sighișoara, România

Pentru că și România are foarte multe locuri frumoase, pe care, din păcate, nu le vizităm așa cum ar trebui, ultimul oraș despre care vom vorbi astăzi este chiar Sighișoara, orașul românesc pe care trebuie să îl vedeți măcar o dată în viață. De asemenea, în perioada sărbătorilor, Sighișoara este o destinație cu totul specială, deci, dacă vă planificați deja sărbătorile de iarnă, nu uitați să luați în calcul și această variantă. În plus, să nu uităm că centrul istoric este emblema orașului, fiind inclus în patrimoniul UNESCO, o poziție foarte greu de atins!

Call Now ButtonSuna Acum