GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei lucruri de avut atunci când călătoriți în interes de serviciu

Novum Timisoara / Noutati  / Trei lucruri de avut atunci când călătoriți în interes de serviciu

Trei lucruri de avut atunci când călătoriți în interes de serviciu

Servicii de inchirieri masini pentru calatoriile in interes de serviciu

În final, pentru că orice călătorie, fie ea de afaceri sau o călătorie în interes personal are nevoie de un mijloc de transport rapid și eficient, compania Novum vă oferă servicii de închirieri mașini în Timișoara, menite să vă ajute în acest sens. Ce este special la serviciile de închirieri mașini din Timișoara, oferite de compania Novum? Tocmai faptul că oferim atât mașini mai business, cât și mai puțin business ne face mândri de afacerea noastră, toate acestea la un preț pe care nu aveți cum să îl refuzați, perfect pentru orice buzunar.

Atunci când călătoriți în interes de serviciu pentru prima dată, probabil sunteți curios să aflați de trebuie să luați cu dumneavoastră, astfel încât să nu duceți lipsă de absolut nimic. De aceea, dacă și dumneavoastră vă puneți această întrebare, prin intermediul articolului de astăzi vom încerca să vă prezentăm trei lucruri esențiale de luat în bagaj, pe lângă clasicele haine office și pantofi comozi și eleganți. În cazul în care v-am stârnit interesul, rămâneți alături de noi, căci vă asigurăm că veți afla lucruri interesante, ce vă vor fi utile pe viitor!

Carnețel obișnuit

În ciuda faptului că suntem în secolul vitezei, când absolut totul se face pe calculator, un carnețel obișnuit, cu file vă va fi foarte util. În timpul delegației sunt șanse foarte mari să cunoașteți persoane noi, care să vă ofere diferite date de contact pe care, dumneavoastră, ulterior, să fiți nevoit să le notați undeva. Astfel, un carnețel vă va ajuta nu doar pentru a nota informațiile primite, dar vă va oferi și o notă de eleganță, comparativ cu notarea pe telefon. În plus, notatul pe telefon este destul de nepoliticos, mai ales atunci când cunoașteți o persoană nouă.

Cărți de vizită

Pe lângă carnețelul obișnuit, ce nu ar trebui să vă lipsească din bagaj, nu trebuie să vă lăsați acasă nici cărțile de vizită, tocmai pentru că veți interacționa cu persoane necunoscute, care, cel mai probabil ,vă vor cere datele de contact. Astfel, vă va fi mult mai ușor să i le oferiți, fără a pierde timpul inutil menționând fiecărei persoane numărul de telefon sau adresa de e-mail la care vă poate contacta. De asemenea, cărțile de vizită oferă un aspect business, acestea denotând faptul că sunteți o persoană dornică de afirmare din punct de vedere profesional.

Gentuța că produse de igienă

Chiar dacă poate părea un lucru banal, veți vedea că o gentuță cu produsele de igienă personală vă vor fi indispensabile. Așadar, nu uitați să aveți bagaj periuța și pasta de dinți, o lamă de ras (în cazul domnilor) sau produse de machiaj și îngrijire (în cazul doamnelor). Veți vedea că acestea vă vor fi de un real folos, mai ales că sunt produse ce nu ne lipsesc din igiena zilnică, însă, care, în momente importante precum călătoriile de afaceri suntem tentați să le lăsăm pe plan secund și astfel, să le uităm acasă.

Call Now ButtonSuna Acum