GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Inchirieri Masini pe Termen Lung Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Inchirieri Masini pe Termen Lung Timisoara


Inchirieri Masini Timisoara pe Termen LungDe obicei, serviciile de rent a car nu sunt foarte flexibile in ceea ce priveste durata in care un client are masina la dispozitie. Insa  Novum Rent a Car Timisoara va ofera posibilitatea inchirierii de masini pe termen lung, din Timisoara, fie ca este vorba de un servciu de rent a car pentru o masina de capacitate obisnuita sau rent a car pentru microbuze.

Serviciul de inchirieri de masini pe termen lung din Timisoara oferit de Novum Rent a Car Timisoara este o solutie de rent a car ieftina si eficienta, comparativ cu restul solutiilor de transport de pe piata din Timisoara. Este perfect pentru turistii veniti pentru o perioada mai indelungata in Timisoara sau pentru timisorenii care trebuie sa plece in deplasari pe durata mai multor zile.

Astfel, puteti apela la acest serviciu indiferent daca aveti nevoie de un mijloc de transport de persoane pentru excursiile organizate de scolile si universitatile din Timisoara sau daca sunteti in cautarea unui serviciu de inchiriere masini in Timisoara pentru transportul angajatilor din companiile multinationale sau a celor din consulatele / ministerele / ambasadele din Timisoara.

Masinile pe care le oferim spre inchiriere pe termen lung in Timisoara sunt masini noi, care vor asigura confortul si siguranta calatoriilor dumneavoastra. In plus, nu impunem nici un fel de limita de kilometri, astfel ca deplasarile facute cu o masina data spre inchiriere pe termen lung de la Novum Rent a Car Timisoara vor fi lipsite de orice fel de constrangeri.

Inchirierea auto se face la sediul nostru din Timisoara, pe Str. Garii Nr.12B.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum