GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Șase lucruri de știut înainte de a alege hotelul pentru delegație – partea a II-a

Novum Timisoara / Noutati  / Șase lucruri de știut înainte de a alege hotelul pentru delegație – partea a II-a

Șase lucruri de știut înainte de a alege hotelul pentru delegație – partea a II-a

Servicii de inchirieri masini pentru transfer de la aeroport la hotel in delegatii

În final, ca orice delegație să fie perfectă, nu trebuie să lăsăm pe plan secund transportul. Acestea fiind spuse, pentru persoanele dornice de o experiență inedită, compania Novum oferă clienților servicii de închirieri mașini în Timișoara. Serviciile de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum dispun atât de mașini business, pentru o călătorie în interes de serviciu, dar și de mașini ce pot fi utilizate în interes personal, pentru ca oricine să își poată alege mașina mult dorită.

După cum am mai menționat, alegerea hotelului pentru delegație reprezintă un pas foarte important, tocmai de aceea, acest pas nu este atât de ușor pe cât poate părea la o primă vedere. Așadar, vom continua seria lucrurilor de știut înainte de alegerea cazării ideale pentru delegație, vorbindu-vă despre trei lucruri importante de care să țineți cont atunci când trebuie să vă alegeți hotelul potrivit pentru o călătorie în interes de serviciu. Chiar dacă poate părea dificil, vă asigurăm că nu este imposibil, mai ales dacă veți acorda puțină atenție!

Aspectul hotelului

Chiar dacă poate părea un lucru de neglijat, aspectul hotelului este foarte important astfel încât să vă simțiți bine. Iar la acest capitol nu ne referim neapărat la elementele de design, ci mai ales la alți factori esențiali când vine vorba de serviciile hoteliere. Încercați să vă interesați cât mai bine cu privire la curățenia din interiorul hotelului și al camerelor acestuia, astfel încât să nu aveți surprize mai puțin dorite. De asemenea, nu uitați să vă interesați și cu privire la serviciile esențiale, precum apa caldă sau căldura din camera pe care urmează să o rezervați.

Programele de loialitate

Chiar dacă nu vi se pare a fi un element foarte important atunci când vine vorba de alegerea unui hotel potrivit, un program de loialitate vă poate fi foarte util, mai ales în situația în care sunteți nevoit să plecați foarte de în delegații. Tocmai de aceea, în situația în care alegeți să apelați la un lanț hotelier, sugestia noastră este să vă interesați cât mai mult posibil cu privire la programele de loialitate de care acesta dispune. Sunt șanse foarte mari să puteți beneficia de servicii premium, la un preț de nerefuzat, așadar, nu ezitați să cercetați cât mai mult.

Managementul hotelului

Un hotel de calitate, în care te simți ca acasă este unul în care managementul este unul ireproșabil. Așadar, nu ezitați să vă interesați cu privire la conducerea hotelului dorit, iar dacă observați că foștii clienți au fost mulțumiți, puteți apela cu încredere la serviciile acestuia. De asemenea, o conducere ireproșabilă se observă întotdeauna în serviciile oferite de hotelul respectiv, în ciuda faptului că managementul hotelului nu interacționează în mod direct cu clienții, decât în situații excepționale. Însă, acest lucru nu înseamnă că nu este important ca echipa de conducere să fie una responsabilă și atentă la detalii.

Call Now ButtonSuna Acum