GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Muntenegru – trei locuri de neratat pe aceste meleaguri

Novum Timisoara / Noutati  / Muntenegru – trei locuri de neratat pe aceste meleaguri

Muntenegru – trei locuri de neratat pe aceste meleaguri

Inchirieri masini excursii Muntenegru in 2020

Pentru ca experiența să fie pe deplin ireproșabilă, nici transportul nu este un pas de lăsat la o parte. Astfel, compania Novum pune la dispoziția dumneavoastră servicii de închirieri mașini în Timișoara, pentru a vă putea bucura de cele mai frumoase destinații alături de cei dragi. Stim cât de importantă este calitatea unui serviciu, tocmai de aceea, serviciile de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum sunt întotdeauna verificate atent, pentru a da cel mai bun randament. Să nu uităm că vă stăm permanent la dispoziție, pentru a putea alege mașina ce vi se va potrivi perfect!

Dacă Muntenegru este următoarea destinație pe care urmează să o descoperiți, cu siguranță ați luat o decizie potrivită, căci aveți multe locuri și lucruri de descoperit. Iar în cazul în care timpul alocat acestei destinații este destul de scurt și dumneavoastră vă doriți să vizitați doar elemente care să vă impresioneze, acest articol vă va fi de ajutor. Astfel, astăzi vă vom prezenta câteva locuri de văzut din Muntenegru, ce vă vor impresiona fără doar și poate. Dacă v-am stârnit interesul, haideți să le descoperim împreună!

Budva

Orașul Budva este un loc plin de frumuseți, ce ascunde un trecut pe care nu mulți în cunosc. De asemenea, pentru o experiență impresionantă, nu ezitați să vă cazați aici, căci sigur nu veți regreta. Mai mult decât atât, în cadrul orașului istoric Budva, ce datează de peste 3500 de ani, vă veți putea bucura de Micuța Cetate Budva, un loc foarte frumos, ce merită toată atenția. În plus, să nu uităm de simbolul orașului și anume Balerina, aceasta fiind amplasată special pentru ca orice turist să își poată face o fotografie cu acest simbol. Să nu uităm că Budva mai are multe altele de oferit…

Insula Sveti Stefan

Insula Sveti Stefan este un loc foarte cunoscut din Muntenegru, aici petrecându-și vara mulți turiști ce iubesc marea, soarele și plaja. Iar dacă și dumneavoastră vă puteți include în această călătorie, nu ezitați să o vizitați și să vă petreceți măcar câteva ore pe plajă. De asemenea, tot pe această insulă se află și Parcul Milocer, un loc care vă va impresiona, mai ales dacă veți face o plimbare la apusul soarelui. Tot aici se află și un hotel care îi poartă numele parcului, deci, pentru o experiență plină de romantism și liniște, puteți alege câteva zile de cazare pe aceste meleaguri.

Golful Kotor

Golful Kotor este un alt loc spectaculos din Muntenegru, loc ce merită toată atenția în cazul în care aveți oportunitatea de a-l vizita. Iar pentru ca experiența să fie una de neuitat, nu ezitați să vă urcați pe Citadela San Giovanni, unde, după cele 1350 de trepte veți putea admira panorama Golfului Kotor. Ca un mic sfat, înainte de a urca aceste trepte, nu uitați să luați și aparatul de fotografiat, căci veți avea multe cadre de imortalizat. Și, de asemenea, nu uitați să vă faceți încălzirea!

Call Now ButtonSuna Acum