GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Activități de neratat într-un team building la munte

Novum Timisoara / Noutati  / Activități de neratat într-un team building la munte

Activități de neratat într-un team building la munte

Inchirieri masini pentru teambuilding-uri la munte

Tot ce aveți nevoie este un mijloc de transport, care să vă conducă echipa către un sejur plin de distracție, care să vă permită să vă cunoașteți mai bine și să vă simțiți bine împreună. De aceea, compania Novum pune la dispoziția clienților servicii de închirieri mașini în Timișoara, astfel încât să vă puteți bucura de locația aleasă, indiferent de numărul membrilor din echipă. Astfel, în cadrul serviciilor de închirieri mașini din Timișoara, oferite de compania Novum, veți găsi numeroase mașini, perfecte pentru orice situația sau eveniment.

Team building-ul reprezintă o parte foarte importantă pentru a avea o echipă unită, care să dea cele mai bune rezultate. De aceea, pe lângă clasicele opt ore petrecute la birou alături de echipa dumneavoastră,  este esențial să petreceți timp împreună, săvârșind și alte activități pentru a vă cunoaște mai bine. De asemenea, în cazul în care aveți o nouă echipă cu care urează să lucrați, cu siguranță astfel de activități sunt de neratat. Acestea fiind spuse, prin intermediul articolului de astăzi, vom încerca să vă prezentăm câteva activități de care ar fi bine să țineți cont, mai ales dacă veți pleca într-un team building cu echipa dumneavoastră, la munte!

Jocurile copilăriei noastre

Deoarece copilăria a însemnat foarte multe ore petrecute în aer liber, alături de alți copii, în care jocurile precum șotron sau ascunsa erau activități la ordinea zilei, ce spuneți dacă ne readucem aminte de aceste vremuri? Așadar, dacă vreți să vă destindeți echipa și să vă simțiți din nou copii, nu ezitați să aduceți în discuție și jocurile copilăriei, pentru că sigur vor exista doritori. În plus, fiecare persoană ascunde un copil în interiorul său, așadar, acesta are nevoie de asemenea activități!

Trasee montane

Dacă sportul este un punct comun alături de echipa dumneavoastră, atunci cu siguranță trebuie să apelați la traseele montane, căci acestea vor fi, fără doar și poate, cele mai dorite de către echipa dumneavoastră. În plus, vă veți putea bucura de peisaje absolut senzaționale, ce vor face din team building o experiență de neuitat. Cu toate acestea, aveți grijă ce traseu alegeți, deoarece unele pot fi foarte solicitante și obositoare. Iar dacă aveți un sejur mai lung, este păcat să îl pierdeți inutil din cauza oboselii. Optați pentru trasee ce pot fi executate într-o zi, astfel încât să vă puteți bucura pe deplin de locația aleasă!

Aventura parc

Cu toții iubim aventura, astfel că, pentru un sejur reușit alături de echipa dumneavoastră, nu uitați să treceți în revistă și aventura parc, un loc în care aventura și distracția se îmbină, pentru a crea amintiri de neuitat tuturor turiștilor. Așadar, dacă doriți să testați aptitudinile echipei dumneavoastră, însă într-un mediu distractiv, cu siguranță aventura parc este locul ce trebuie vizitat măcar o dată. În plus, în zonele montane există numeroase parcuri de acest gen, astfel că, nu există motive pentru care să nu vă bucurați de o asemenea experiență.

Call Now ButtonSuna Acum