GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei orașe pline de romantism

Novum Timisoara / Noutati  / Trei orașe pline de romantism

Trei orașe pline de romantism

Inchirieri Masini pentru excursii in Viena, Florenta sau Praga 2020

Pentru ca sejurul dumneavoastră să fie perfect, iar dragostea să plutească în aer, tot ce mai aveți nevoie este un mijloc de transport rapid și eficient, care să vă satisfacă toate nevoile. Pentru acest pas, compania Novum vă sare în ajutor, oferindu-vă servicii de închirieri mașini în Timișoara, astfel încât orice destinație de pe hartă pe care doriți să o vizitați, să devină realitatea unei vacanțe perfecte. Pentru că punem foarte mult accent pe calitate, vă asigurăm de faptul că serviciile de închirieri mașini din Timișoara vă vor satisface toate dorințele, iar calitatea își va spune cuvântul!

Chiar dacă poate că romantismul nu este o parte din noi care să ne caracterizeze, mai ales dacă suntem înconjurați de un mediu puțin mai aglomerat și mai stresant, însă, trebuie să recunoaștem faptul că orașele romantice sunt întotdeauna cele mai vizitate. De asemenea, în cazul în care aveți nevoie de câteva locuri pline de frumos, pe care să le petreceți alături de persoana iubită, cu siguranță articolul de astăzi vi se va potrivi, căci urmează să vă prezentăm trei destinații în care romantismul este elementul ce caracterizează acele zone. Sunteți curios să vedeți ce am pregătit?

Praga

Praga este unul dintre orașele pline de istorie și frumos, dar încărcate și cu mult romantism, cum rar mai vedem în ziua de astăzi. Însă, perioada cea mai bună când vă puteți bucura de romantismul orașului este seara, atunci când liniștea și misterul își spun cuvântul. Iar unul din locurile pe care să le vedeți în Praga, mai ales la ceas de seară este chiar Podul Carol, un loc foarte potrivit pentru a vă petrece câteva ore în companiei persoanei iubite. De asemenea, să nu uităm că seara, orașul nu mai este atât de plin de turiști, așadar, este momentul perfect să vă declarați iubire veșnică, sub clar de lună.

Florența

Un alt oraș în care romantismul reușește să atragă anual mii de turiști este Florența, o destinație minunată, în care veți simți că vă aflați pe o altă planetă. Iar unul dintre locurile foarte cunoscute în Florența pentru romantismul său este chiar Piazzale Michelangelo, un loc plin de mister, resimțit mai ales la lăsarea serii, când turiștii nu mai sunt la fel de activi prin oraș. De asemenea, nu putem să nu remarcăm priveliștea absolut superbă asupra Florenței, pe care o veți ține minte o dată ce o veți vedea în realitate

Viena

Iar pentru că romantismul nu se regăsește doar seara, atunci când luna își face apariția, ci și pe parcursul zilei, Viena este una din destinațiile pline de romantism. Iar unul dintre locurile din Vinea în care dragostea este elementul principal este chiar Galeria Națională de Artă de la Palatul Belvedere, un loc încărcat cu multe obiecte frumoase, adevărate opere de artă ce inspiră romantism, liniște și energie pozitivă. Dacă veți avea oportunitatea de a călca pe pământ austriac, nu ezitați să vizitați Galeria Națională de Artă alături de persoana pe care o iubiți.

Call Now ButtonSuna Acum