GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Inchirieri Masini Timisoara

Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini Timisoara

Novum Timisoara / Inchirieri Masini Timisoara


Inchirieri Masini Timisoara - Masini de InchiriatDaca sunteti din Timisoara si va place sa calatoriti sau aveti un job care va solicita sa va deplasati in delegatii in mod curent, compania Novum Rent a Car din Timisoara are pentru dumneavoastra o serie de serivicii de inchirieri masini in Timisoara, foarte diverse, pentru transportul persoanelor din Timisoara pe distante mai mici sau mai mari, cu sau fara sofer.

Asadar, daca obisnuiti sa calatoriti frecvent cu avionul si aveti nevoie de transfer la aeroportul din Timisoara, serviciul nostru de inchirieri masini din Timisoara va sta la dispozitie. Mai mult decat atat, daca avionul dumneavoastra decoleaza din Ungaria sau Serbia, tot cu ajutorul serviciului de inchirieri masini de la Novum Rent a Car Timisoara va puteti asigura si transferul la aeroportul din Budapesta sau transferul catre aeroportul din Belgrad.

De asemenea, serviciile de inchirieri masini de la Novum Rent a Car  Timisoara, pot servi si transportului pe distante mai mari, spre exemplu, pentru transportul dintre Timisoara si Bucuresti. Acest serviciu este foarte potrivit pentru oamenii de afaceri care, prin prismsa serviciului, trebuie sa se deplaseze frecvent in capitala.

La Novum Rent a Car, exista si un serviciu de rent a car pentru microbuze in Timisoara, conceput pentru transportul grupurilor mai mari de persoane. Autovehiculele pe care le oferim clientilor nostri in cadrul serviciilor de  inchiriere masini Timisoara sunt noi si in perfecta stare de functionare.

Asadar, daca sunteti in cautarea unor servicii de inchirieri masini ieftine, in Timisoara, serviciile noastre nu va vor dezamagi asteptarile.

Pentru ca pretuim confortul dumneavoastra, va stam la dispozitie 24/24 de ore, 7/7 zile

Call Now ButtonSuna Acum