GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei locuri din România aflate sub patrimoniul UNESCO

Novum Timisoara / Noutati  / Trei locuri din România aflate sub patrimoniul UNESCO

Trei locuri din România aflate sub patrimoniul UNESCO

Inchirieri masini pentru turul Romaniei in 2020

Tot ce mai aveți nevoie este un mijloc de transport rapid și eficient. Iar pentru acest pas, compania Novum vine în ajutor, oferind tuturor doritorilor servicii de închirieri mașini în Timișoara. Așadar, cu ajutorul serviciilor de închirieri mașini din Timișoara oferite de firma Novum aveți șansa de a conduce orice mașină vă doriți, căci avem la dispoziția dumneavoastră o gamă variată de autoturisme, care crește continuu.  În plus, puteți beneficia de toate acestea la prețuri de nerefuzat.

Țara noastră cuprinde foarte multe locuri frumoase, iar acest lucru ne face mândri că suntem români. Însă, nu doar noi le-am remarcat frumusețea, ci și UNESCO, astfel că foarte multe locuri din România sunt aflate sub patrimoniul său. Dacă și dumneavoastră vă doriți să aflați care sunt aceste zone, în articolul de astăzi vă vom prezenta trei locuri aflate sub patrimoniul UNESCO. Cine știe, poate că, pentru următorul concediu vă veți orienta către aceste destinații! Haideți să le descoperim împreună!

Biertan

Biertan este unul dintre locurile din Sibiu binecuvântate de Dumnezeu, locul în care simplitatea este elementul principal. Dacă vă doriți ca următorul dumneavoastră concediu să fie unul departe de zgomot și agitație, cu siguranță ar fi bine să vă orientați către Biertan, un loc în care vă veți relaxa pe deplin. De asemenea, peisajele rustice, dar totodată încărcate cu energie vă vor conduce către o stare de liniște, pe care o căutăm cu toții, mai ales după o perioadă mai aglomerată din viața noastră. În plus, pe perioada lunilor septembrie și octombrie, Biertan capătă straie tomnatice, ce creează cadre parcă rupte din poveștile cu prinți și prințese.

Saschiz

Continuăm cu o altă zonă la fel de frumoasă și specială ca și Biertan, și anume Saschiz, situată în județul Mureș. Mai mult decât atât, biserica fortificată de pe aceste meleaguri reușește să impresioneze orice turist prin atmosfera pe care o oferă satului, așadar, dacă ajungeți prin zonă, nu ezitați să o vizitați, fie și pentru câteva minute. De asemenea, întreg locul este unul de neratat, creând un aer săsesc, cum rar mai întâlnim astăzi, cel puțin pe teritoriul țării noastre. Așadar, dacă vă pasionează cultura săsească, nu ezitați să vizitați Saschiz, căci satul nostru poate concura fără probleme cu destinațiile celebre din străinătate.

Valea Viilor

Ne reîntoarcem la județul Sibiu, vorbindu-vă câte ceva despre Valea Viilor, un loc al cărui nume nu este ale întâmplător. Acest sat este situat chiar într-o zonă viticolă cu totul deosebită, ce vă va lua ochii încă de când veți păși pe aceste meleaguri. Cu toate acestea, elementul care a făcut din Valea Viilor un element important din patrimoniul UNESCO este Marea Biserică Fortificată, un monument ce trebuie musai vizitat. Aceasta este la dispoziția turiștilor în fiecare zi de luni până sâmbătă, așadar nu ezitați să o vizitați și să îi cunoașteți trecutul. Sigur vă va impresiona!

Call Now ButtonSuna Acum