GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Transilvania – o oază de liniște și relaxare pentru orice turist

Novum Timisoara / Noutati  / Transilvania – o oază de liniște și relaxare pentru orice turist

Transilvania – o oază de liniște și relaxare pentru orice turist

Inchirieri masini pentru excursii prin Transilvania in 2020

Orice sejur este perfect și cu un mijloc de transport care să vă permită să descoperiți toate frumusețile țării noastre. Iar pentru acest lucru, compania Novum vă pune la dispoziție servicii de închirieri mașini în Timișoara, căci un autoturism este întotdeauna cel mai bun mijloc de transport mai ales dacă vă doriți să vizitați mai multe locuri. De asemenea, serviciile de închirieri mașini din Timișoara ale companiei Novum sunt atent verificate și pregătite pentru clienții noștri, astfel încât autoturismul ales să vă ofere o experiență pe care să nu o regretați!

Deși tot mai mulți români aleg să părăsească țara în perioada vacanțelor, trebuie să recunoaștem faptul că țara noastră are foarte multe lucruri de oferit persoanelor dornice să o descopere mai mult. De aceea, articolul de astăzi este dedicat țării noastre, prezentându-vă câteva orașe din Transilvania, precum și locurile de vizitat din orașele alese. Chiar dacă le cunoașteți, și ați auzit atât de mult vorbindu-se despre ele, articolul nostru dorește să vă reaprindă interesul pentru frumusețea țării noastre, prin intermediul locurilor superbe ce ne înconjoară indiferent de zona în care alegem să călătorim.

Alba

Alba este un oraș ce merită vizitat, iar traseele pe care le puteți face aici sunt de neratat. Recomandăm să începeți cu satul Rîmetea, un sat deosebit pe toate planurile, unde să vă încărcați bateriile. Ulterior, continuați cu Cetatea Colțești, un loc plin de istorie și frumos care, din păcate, nu se mai află în stadiul de odinioară. Cu toate acestea, locul păstrează atmosfera vremurilor de demult, iar pentru acest lucru, merită descoperit pe deplin. Iar la final, pentru ca experiența să fie perfectă, nu ezitați să vă cazați la Conacul Secuiesc, mai ales dacă vă doriți să descoperiți o atmosferă cu totul specială.

Bistrița-Năsăud

Bistrița este unul dintre orașele românești ce merită descoperite, oferind numeroase locuri de vizitat pentru orice turist. De asemenea, dacă nu aveți foarte mult timp pentru a descoperi zona, vă recomandăm să alocați o jumătate de zi orașului Bistrița, iar ulterior vă puteți continua traseul către alte frumuseți din zonă. Iar una dintre aceste frumuseți este Lacul Colibița, o zonă în care liniștea este elementul de bază. Mai mult decât atât, dacă vă doriți să vă îndepărtați puțin de agitația orașului, nu ezitați să vă cazați la una dintre pensiunile din această zonă.

Brașov

Județul Brașov rămâne una dintre destinațiile emblematice pentru țara noastră. Iar unul dintre locurile de vis, pe care trebuie să le vedeți pe aceste meleaguri este Transfăgărășanul, un traseu plin de activități de neratat. De asemenea, o dată ce ați descoperit pe deplin Transfăgărășanul, vă puteți continua traseul cu Cetatea Făgărașului, un loc plin de istorie și frumos, special conceput pentru persoanele care își doresc să cunoască o parte din trecutul poporului nostru. Iar la final, pentru ca sejurul să fie perfect, nu ezitați să descoperiți și Castelul de lut de la Valea Zânelor, situat chiar între Brașov și Sibiu.

Call Now ButtonSuna Acum