GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

De ce să alegeți Szeged ca viitoare destinație de vacanță?

Novum Timisoara / Noutati  / De ce să alegeți Szeged ca viitoare destinație de vacanță?

De ce să alegeți Szeged ca viitoare destinație de vacanță?

Inchirieri masini vacante Szeged in anul 2020

Orice călătorie necesită un mijloc de transport rapid și eficient, iar unul dintre acestea este chiar mașina, aceasta fiind întotdeauna la dispoziția șoferului, indiferent de oră sau zi. De aceea, compania Novum pune la dispoziție servicii de închirieri mașini în Timișoara, pentru a vă putea bucura de mașina mult dorită, pe o perioadă mai lungă de timp. În plus, acum, cu ajutorul serviciilor de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum puteți alege să conduceți mașina pe care v-ați dorit-o, căci punem la dispoziție o gamă largă de variante.

Deși nu este un oraș foarte cunoscut, Szeged este al treilea oraș ca mărime din Ungaria, deci, o locație plină de locuri frumoase (dar și de locuitori frumoși). Mai mult decât atât, deoarece Ungaria este vecină cu România, nu va trebui să cheltuiți sume imense pe biletele de avion, putând trece granița chiar și cu mașina. Cu toate acestea, există numeroase motive pentru care ar trebui să vizitați Szeged, tocmai de aceea, prin intermediul articolului de astăzi urmează să vă prezentăm câteva puncte forte ale frumoasei destinații. V-am stârnit curiozitatea?

Este un oraș plin de viață

Chiar dacă pare greu de crezut, Szeged este un oraș plin de viață, atât ziua, dar mai ales noaptea. Probabil, acest lucru se datorează și numeroșilor studenți din oraș, căci aici se află cea mai prestigioasă Universitate de Medicină din toată țara, însă, nici restul oamenilor nu sunt deloc niște caractere morocănoase sau triste. Așadar, dacă vă doriți să vă simțiți mai tânăr și mai plin de energie, cu siguranță Szeged este destinația care vă va face să vă simțiți întocmai ca la 20 de ani. De asemenea, nu uitați că terasele sunt mai mereu pline, deci, dacă vă doriți să prindeți un loc bun, mai ales în centrul orașului, vă sugerăm să vă grăbiți.

Are o arhitectură impresionantă

Dacă sunteți un amator de plimbări lungi, cu siguranță Szeged este orașul care vi se va potrivi perfect. Arhitectura orașului reușește să impresioneze chiar și cele mai pretențioase gusturi. De asemenea, orașul poate concura chiar și cu cele mai recunoscute destinații, precum Viena, o capitală cunoscută de toți turiștii pentru frumusețea arhitecturală de care dă dovadă. Mai mult decât atât, străduțele liniștite și simple creează un cadru de poveste, de care vă veți bucura pe tot parcursul șederii în Ungaria, fiind o adevărată plăcere să le pășești.

Aici puteți savura o cafea delicioasă

În cazul în care vă place să testați diferite arome de cafea, atunci Szeged este orașul care se va potrivi și la acest capitol. Orașul are numeroase cafenele care mai de care mai interesante, în cadrul cărora veți descoperi diferite atmosfere. În plus, cafenelele din Szeged nu oferă doar gusturi speciale de cafea, ci și prăjituri sau plăcinte ce merg la fix cu ceașca de cafea aburindă. Așadar, nu ezitați să le acordați o șansă măcar câtorva cafenele, căci aveți de unde alege. De asemenea, veți avea o cu totul altă energie o dată ce vă veți începe ziua cu o cafea  bună și un peisaj de vis.

Call Now ButtonSuna Acum