GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Trei lucruri de făcut într-o călătorie business

Novum Timisoara / Noutati  / Trei lucruri de făcut într-o călătorie business

Trei lucruri de făcut într-o călătorie business

Microbuze de inchiriat pentru calatoriile de business

Pentru și mai multă siguranță, puteți opta pentru închirierea unui autoturism, iar în situația în care trebuie să călătoriți mai multe persoane, atunci puteți alege fără probleme serviciile de închirieri microbuze din Timișoara, oferite de compania Novum. Mai mult decât atât, profesionalismul și calitatea sunt doar câteva dintre cuvintele ce caracterizează serviciile de închirieri microbuze din Timișoara, puse la dispoziție de către compania Novum, acest lucru făcând din firma noastră un loc profesionist, potrivit pentru toate gusturile și preferințele.

Călătoriile în interes de serviciu sunt special create pentru a vă putea dezvolta în ceea ce privește viața dumneavoastră profesională, dar și pentru a  descoperi noi locuri și oameni noi. Cu toate acestea, într-o astfel de călătorie sunt și foarte multe pericole, de care trebuie să țineți cont, mai ales dacă aveți în bagaj obiecte și bunuri de valoare, pe care nu ați dori să le pierdeți. Însă, pentru a vă simți în siguranță, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta câteva lucruri de făcut înainte de a pleca în delegație, dar și în timpul delegației, pentru o experiență de succes!

Optați atât pentru cardul de credit, cât și pentru bani gheață

Pentru a fi sigur că aveți bani la dumneavoastră indiferent de situație, încercați să aveți în portofel atât bani gheață, cât și carduri de credit sau debit. Astfel, în cazul în care vă puteți folosi de cardurile de credit, o puteți face fără probleme, însă, în situația în care nu vi se potrivește cardul în anumite situații, atunci vă puteți folosi de bani cash, pentru a rezolva problema. De asemenea, nu uitați să aveți mare grijă de portofel, ținându-l întotdeauna în locuri ascunse, greu de găsit.

Aveți grijă de telefon

Un alt lucru de care este bine să aveți mare grijă este telefonul, mai ales că acesta atrage de foarte multe ori atenția, în special în cazul în care aveți un telefon performant. Așadar, încercați să aveți grijă de el, ținându-l în locuri sigure, mai ales atunci când călătoriți în spații aglomerate, precum în mijloacele de transport, la orele de vârf. De asemenea, în cazul în care aveți stocate diferite materiale și documente necesare la locul de muncă, este absolut necesar să aveți grijă de telefon, mai ales dacă nu le veți mai putea recupera ulterior.

Fiți atent în jurul dumneavoastră

Chiar dacă poate părea puțin exagerat, încercați să fiți permanent cu ochii în patru, mai ales dacă urmează să călătoriți singur. Aveți grijă de obiectele importante și încercați să mergeți în locuri sigure. De asemenea, dacă sunteți singur, recomandăm să călătoriți mai mult ziua, pentru că seara se petrec cele mai multe pericole, iar dacă totuși trebuie să călătoriți și seara, încercați să vă luați toate măsurile de precauție. Mai mult decât atât, încercați ca locurile în care ajungeți să inspire siguranță și profesionalism, în special în cazul în care vorbim despre întâlniri de afaceri.

Call Now ButtonSuna Acum