GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Beneficiile asigurării de călătorie pentru o delegație

Novum Timisoara / Noutati  / Beneficiile asigurării de călătorie pentru o delegație

Beneficiile asigurării de călătorie pentru o delegație

Servicii de inchirieri microbuze pentru calatorii si delegatii

In cazul în care în cadrul delegației veți călători alături de colegii dumneavoastră, având nevoie de un mijloc de transport sigur și eficient, atunci cu siguranță serviciile de închirieri microbuze din Timișoara oferite de compania Novum vă vor fi utile fără doar și poate. De asemenea, ca și în cazul mașinilor puse spre închiriere, și serviciile de închirieri microbuze din Timișoara oferite de firma Novum dispun de prețuri accesibile, potrivite pentru orice antreprenor, indiferent de bugetul acordat transportului. Mai mult decât atât, microbuzele noastre sunt într-o stare impecabilă, gata de a vă conduce spre succes!

Asigurarea de călătorie nu are doar beneficii pentru o călătorie personală, precum o vacanță sau un sejur cu familia, ci și pentru o călătorie în interes de serviciu, oferind numeroase beneficii și avantaje. Însă, în situația în care nu știți care sunt avantajele unei astfel de asigurări, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta câteva situații în care asigurarea de călătorie își va spune cuvântului, chiar în cazul unei delegații. Haideți să le descoperim împreună!

Bagaj pierdut

Una dintre situațiile cele mai des întâlnite este pierderea bagajului în timpul zborului, o situație neplăcută, însă care se petrece din ce în ce mai des. Într-o astfel de situație, în cazul în care aveți asigurare de călătorie, vă va fi foarte simplu, pentru că aceasta vă va oferi despăgubiri în cazul în care nu vă este găsit bagajul. În plus, în asemenea situații despăgubirile ating cote destul de mari, așadar, nu trebuie să vă faceți probleme la acest capitol. În plus, prețul pe care îl veți plăti pentru asigurare este unul foarte mic, raportat la numeroasele situații neplăcute care se pot petrece într-o călătorie. Iar pierderea bagajului este una dintre cele mai facile situații!

Accident cu mașina închiriată

În cazul în care ați fost implicat într-un accident în care nu dumneavoastră sunteți vinovat, însă, în urma acestuia v-ați ales cu daune materiale, atunci asigurarea de călătorie va suporta costurile reparației autoturismului. Însă, acesta este unul dintre posibilitățile pentru care puteți opta în momentul în care vă veți achiziționa asigurarea de călătorie. Așadar, dacă în delegație veți conduce o mașină închiriată, nu uitați ca asigurarea de călătorie să vă furnizeze și acest beneficiu în cazul unei situații de acest gen. De asemenea, să nu uităm faptul că transportul terestru este cunoscut pentru numeroasele accidente rutiere ce se produc, așadar, o asigurare nu va face decât bine!

Anularea zborului

O altă situație foarte des întâlnită în cazul în care urmează să călătoriți cu avionul este anularea zborului sau pierderea avionului din diferite motive. Astfel, în asemenea situații, asigurarea de călătorie vă poate despăgubi prețul biletului de avion, pentru ca dumneavoastră să puteți lua un alt bilet la urgență și să ajungeți la destinație, chiar dacă veți întârzia câteva ore, din cauza anulării produse. Așadar, iată un alt beneficiu foarte util al unei asigurări de călătorie, o asigurare al cărei preț pornește de la doar câțiva zeci de lei.

Call Now ButtonSuna Acum