GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Ce trebuie să faceți înainte de o călătorie de afaceri? Partea II

Novum Timisoara / Noutati  / Ce trebuie să faceți înainte de o călătorie de afaceri? Partea II

Ce trebuie să faceți înainte de o călătorie de afaceri? Partea II

Servicii profesionale de inchirieri masini pentru calatoriile de afaceri

Pentru ca delegația să fie perfectă, nu trebuie să lăsăm transportul pe plan secund, nu-i așa? Dacă și dumneavoastră sunteți de acord, atunci venim cu o propunere de nerefuzat. În cazul în care vă căutați o mașină business, perfectă pentru călătoria de afaceri, compania Novum vă oferă servicii de închirieri mașini în Timișoara. Dacă vă doriți să nu vă confruntați cu traficul, care, de cele mai multe ori este foarte dificil, puteți apela la serviciile de închirieri mașini din Timișoara cu șofer, oferite tot de către compania Novum.

Continuăm seria lucrurilor de făcut înainte de o călătorie de afaceri, prezentându-vă alte trei sfaturi de care puteți ține cont atunci când urmează să plecați într-o delegație. Astfel, urmând aceste sfaturi, vă veți putea organiza mult mai ușor călătoria, pentru ca aceasta să fie un real succes. De asemenea, să nu uităm faptul că, pentru o călătorie perfectă, trebuie să vă pregătiți din timp toate lucrurile de care veți avea nevoie. Iar acum, haideți să descoperim împreună ce trebuie să faceți înainte de a porni la drum, pentru ca totul să fie ca la carte!

Alegeți ținute potrivite

Pentru că vorbim despre o călătorie de afaceri, este de la sine înțeles faptul că veți avea nevoie de ținute cât mai office, care să inspire seriozitate și profesionalism. Ca un mic pont, înainte de a pleca la drum, recomandarea noastră este să vă pregătiți câte o ținută pentru fiecare zi a călătoriei, astfel încât, la momentul respectiv, să aveți pregătite ținutele și să nu vă mai bateți capul și cu acestea. Mai mult decât atât, cinele de afaceri sunt destul de lungi, astfel că, la finalul uneia, veți vedea că se va instala oboseala și nu veți mai avea cheful necesar pentru a vă pregăti o ținută pentru următoarea zi.

Aveți la îndemână informațiile necesare

Deoarece o întâlnire de afaceri presupune foarte multe lucruri de reținut, sunt șanse foarte mari ca detaliile cu privire la cazare sau transport să vă scape, tocmai din cauza volumului mare de lucru. Așadar, pentru a fi permanent la curent cu tot ceea ce trebuie să știți, notați pe o listă toate detaliile importante, precum ora la care veți decola, numele și adresa hotelului și numărul mașinii pe care îl veți închiria.

Discutați cu familia

Chiar dacă ați trecut de mult timp de vârsta copilăriei, când vă anunțați părinții cu privire la fiecare ieșire cu prietenii, în cazul în care urmează să plecați în delegație, nu uitați să discutați și cu familia, pentru a-i anunța concret cu privire la plecarea dumneavoastră. Astfel, în situația această, familia va ști concret unde vă aflați, în cazul în care va avea loc un eveniment mai puțin plăcut. De asemenea, dacă aveți lucruri importante de făcut, însă veți fi plecat, vă puteți baza pe membrii familiei, căci aceștia se vor ocupa fără doar și poate de problema dumneavoastră.

Call Now ButtonSuna Acum