GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Sfaturi pentru a vă simți în siguranță în delegație

Novum Timisoara / Noutati  / Sfaturi pentru a vă simți în siguranță în delegație

Sfaturi pentru a vă simți în siguranță în delegație

Masini performante de inchiriat pentru delegatii

O altă soluție utilă pentru a vă simți în siguranță în delegație este transportul cu mașina, o modalitate foarte rapidă și eficientă. Astfel, compania vă oferă servicii de închirieri mașini în Timișoara la prețuri foarte accesibile, care să se potrivească în orice situație. Serviciile de închirieri mașini din Timișoara oferite de compania Novum pun la dispoziție și autoturisme potrivite unui număr mai mare de persoane, perfecte dacă urmează să călătoriți alături de colegii dumneavoastră de serviciu!

Atunci când aducem în discuție călătoriile în interes de serviciu, este de la sine înțeles faptul că sunteți nevoit să călătoriți singur, de cele mai multe ori, fiind un reprezentant al companiei la care sunteți angajat. Astfel, apare frecvent acel disconfort al nesiguranței, mai ales în cazul în care este pentru prima oară când participați la un asemenea eveniment. De aceea, pentru a vă simți mult mai relaxat în cazul în care urmează să plecați într-o călătorie în interes de serviciu, în cadrul articolului de astăzi vă vom prezenta câteva sfaturi utile, de care să țineți cont de-a lungul sejurului dumneavoastră de afaceri.

Nu țineți la vedere numărul camerei de hotel

Înainte de a urca în camera dumneavoastră, veți primi de la recepție cheia cu numărul camerei aferente, în cadrul căreia veți fi cazat pentru următoarele zile. Așadar, încercați să aveți mare grijă de respectiva cheie sau cartelă, mai ales atunci când urmează să interacționați cu persoane mai puțin cunoscute. Astfel, veți vedea că veți fi în siguranță, pentru că nimeni nu va ști concret unde să vă găsească, deci, șansele de a fi în pericol scad simțitor.

Țineți la îndemână o hartă fizică

În cazul în care vreți să vă plimbați într-o zonă mai puțin cunoscută, pentru a cunoaște mai bine orașul în care vă aflați, atunci nu vă lăsați în camera hotelului harta fizică a orașului. Chiar dacă există numeroase aplicații în online, care au ca scop orientarea mult mai ușoară în spațiu, din păcate, acestea au și foarte multe lipsuri, astfel că, au fost foarte multe situații în care aplicațiile de acest gen nu au oferit chiar traseul potrivit, de aici având loc numeroase evenimente mai puțin dorite. Drept urmare, pentru a vă simți întotdeauna în siguranță, nu ezitați să puneți în geantă și harta fizică a orașului, pe care să o folosiți în cazul în care veți avea nevoie, pentru a vă facilita orientarea.

Nu lăsați telefonul în camera de hotel

Camerele de hotel sunt, de cele mai multe ori, vizitate de menajere pentru a întreține curățenia. Așadar, înainte de a pleca la lucru, vă recomandăm să luați cu dumneavoastră obiectele de valoare, precum telefonul, ceasurile sau bijuteriile sau să le puneți într-un loc sigur, cum ar fi un seif, în cazul în care aveți unul în camera de hotel. Astfel, vă garantăm faptul că vă veți simți mult mai liniștit, tocmai pentru că bunurile cele mai de preț sunt în siguranță.

Call Now ButtonSuna Acum