Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
CONTACT: +40 786 120 084
office@novumtimisoara.ro
NE GASITI PE:
Top
 

Blog

Novum Timisoara / Noutati  / Oferta Rent a car ieftin Timisoara

Oferta Rent a car ieftin Timisoara

Pentru cei care se afla mereu pe drumuri, in interes personal sau de afaceri, compania Novum Rent a Car din Timisoara pune la dispozitie o serie de serivicii de inchirieri auto inTimisoara, foarte variate, de la inchirieri de masini cu sau fara sofer la inchirieri de microbuze, ambele disponibile in Timisoara.

Incercam sa acoperim nevoile cele mai diverse si exigentele cele mai inalte, de aceea gama noastra de servicii este intr-un continuu proces de dezvoltare si adaptare la cerintele dumneavoastra.

Fie ca aveti nevoie de transport de la sau catre aeroportul Traian Vuia din Timisoara, sau, de ce nu, cautati o solutie rentabila de transport intre orase (transport Timisoara-Oradeatransport Timisoara-Resitatransport Timisoara-Bucuresti etc.), serviciile noastre de rent a car Timisoara reprezinta un mod ieftin si eficient de a va rezolva toate problemele legate de transportul persoanelor in Timisoara sau in afara acesteia.

Masinile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri in cadrul serviciilor de rent a car Timisoara sunt masini noi, in stare foarte buna, avand capacitate standard sau tip microbuz, in functie de nevoile dumneavoastra.

Asadar, fie ca locuiti in Timisoara si calatoriti frecvent, fie ca sunteti doar in vizita in orasul de pe Bega si sunteti in cautarea unui mijloc de transport ieftin si flexibil, serviciile de inchirieri auto ale Novum Rent a Car Timisoara sunt cele de care aveti nevoie.

Call Now ButtonSuna Acum