Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 766 062 214
  • rentacar@internovumgrup.ro
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
CONTACT: +40 786 120 084
office@novumtimisoara.ro
NE GASITI PE:
Top
 

Blog

Novum Timisoara / Noutati  / Oferta Nunti si Botezuri Timisoara

Oferta Nunti si Botezuri Timisoara

Pentru cele mai multe persoane,nuntile si botezurile reprezinta cele mai importante zile din viata. Cu toate acestea, problemele organizatorice, printre care se numara si cea a transportului invitatilor, pot umbri frumusetea acestor evenimente. Compania Novum Rent a Car dinTimisoara intelege acest lucru si va pune la dispozitie un servciu de transport special creat pentru nuntile si botezurile din Timisoara, sub forma unui serviciu de rent a car cu sofer Timisoara.

Asadar, in cazul in care evenimentul dumneavoastra se desfasoara intr-o locatie mai indepartata, va punem la dispozitie posibilitatea inchirierii unui microbuz din Timisoara in regim de rent a car cu sofer, pentru a asigura transportul persoanelor din Timisoara in conditii optime.

De asemnea, tot pentru a va scapa de grija transportului in ziua nuntii ori botezului, va punem la dispozitie posibilitatea inchirierii unei masini cu sofer din Timisoara si pentru a asigura transportul trupelor de muzica invitate sa cante la evenimentul dumneavoastra in Timisoara. Iar pentru transportul formatiilor care vin cu echipamente speciale, puteti sa inchiriati unul dintre microbuzele noastre din Timisoara.

Masinile noastre sunt de calitate, iar soferii nostri sunt profesionisti cu exprienta indelungata. Asadar, daca apelati la serviciile de inchiriere auto Timisoara special concepute de Novum Rent a Car pentru transportul pentru nuntile si botezurile din Timisoara, va veti putea bucura fara griji de aceste evenimente atat de importante in viata dumneavoastra.

Call Now ButtonSuna Acum