GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Novum - Rent a Car Timisoara | Inchirieri Auto Timisoara | Inchirieri Masini TimisoaraNovum Rent-a-car s-a dezvoltat din Novum Travel, companie existenta pe piata din  Timisoara inca din 2007, dintr-o dorinta fireasca de a evolua si de a face calatoriile clientilor cat mai placute.

URMARITI-NE:

INFORMATII CONTACT

  • 40 786 120 084
  • Str. Garii Nr.12, Timisoara, TIMIS
LOCATIA: Timisoara
Str. Garii Nr.12B, TM
NE GASITI PE:
Top
 

Solutii transfer aeroport Timisoara Budapesta

Novum Timisoara / Noutati  / Solutii transfer aeroport Timisoara Budapesta

Solutii transfer aeroport Timisoara Budapesta

Pentru persoanele din Timisoara care zboara frecvent de pe aeroportul din Budapesta, Novum Rent a Car Timisoara pune la dispozitie un serviciu de rent a car cu sofer in Timisoaracare asigura transferul catre si de la aeroportul din Budapesta.

Poate ca o sa calatoriti singur din Timisoara si aveti nevoie de un mijloc de transport transport pentru o intalnire de afaceri. Sau poate ca o sa aveti nevoie de o varianta pentru transportul unor grupuri mai mari de persoane din Timisoara pana la aeroportul din Budapesta. Oricare ar fi situatia, va punem la dispozitie serviciul nostru de inchiriere auto cu sofer din Timisoara, transformand transferul de la si catre aeroportul din Budapesta intr-o calatorie sigura si placuta.

Nu trebuie sa va faceti griji privind conditiile in care va avea loc transferul, deoarece masinile pe care le oferim clientilor in cadrul serviciului de inchirieri masini Timisoara pentru transferul de la si catre aeroportul din Budapesta sunt masini noi, de o buna calitate, iar soferii nostri sunt profesionisti cu experienta.

Astfel, apeland la serviciile Novum Rent a Car, transferul de la si catre aeroportul din Budapesta nu va mai reprezenta o problema pentru locuitorii Timisoarei.

Call Now ButtonSuna Acum
WhatsApp chat